Kommer snart

Snespray – kunstig hvid sne på dåse 150 ml.

23,00 DKK

Dekorationsspray, snespray. Indeholder 150 ml. kunstig sne som kan sprayes ud på f.eks. juledekorationer og vinduer.
Dåsen er 18 cm. høj og diameter er 4,5 cm.
Vil du gerne have hvid jul, så kan du med denne kunstige sne på spraydåse lægge et fint lag hvidt sne på dit juletræ,
din juledekoration eller adventskrans.

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 400431 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Skal du julepynte dit vindue med kunstig sne og rødt tape? Med en dåse kunstig sne ved hånden kan du hurtigt og nemt skabe det flotteste snelandskab, der hvor du ønsker det. Brug snesprayen på juledekorationer, nisselandskaber, juletræet og på vinduet sammen med de populære vinylfigurer. Hos alttiljul.dk finder du et kæmpe udvalg af forskellige vinylfigurer til vindues dekoration og på andre glatte overflader. Inddel dit vindue så det ligner små gammeldags vinduer med rød tape beregnet til vinduer alttiljul.dk/butik/roed-tape-til-vinduer-2-rl-a-10-meter/ Dekorer derefter vinduerne med vinylfigurerne. Vi har et kæmpe udvalg lige fra de gammeldags nostalgiske med nisserm juletræer og julegåsen til de helt moderne og store figurer med glitter og glimmer. Du kan se vores udvalg her alttiljul.dk/?s=vinyl
Spray derefter kunstig sne rundt i de firkantede felter, så det ligner sne, der ligger i vindueshjørnerne. Præcis sådan som vi alle drømmer om, at en hvid jul skal se ud.
Du bestemmer selv hvor meget kunstig sne, du vil spraye på. Ryst spraydåsen et par gange, tryk på sprayknappen og dekorer med den mængde hvid sne, som du ønsker.
Spraysne til dekorationer og andre kreative projekter og som julepynt. Det er altid godt at have en sne spray ved hånden når det er jul. Er du kreativ er sne spray et must til jul!
Anvend snespray som beskrevet på dåsen.

Yderligere information

Vægt 0.15 kg

Du kunne også være interesseret i...

  • rød tape til vinduer som julepynt

    Rød tape til vinduer, 2 rl. á 10 meter – Alt i julepynt

    24,00 DKK
DanishGerman