Soldaterfigurer til ophæng – 4 stk., garder med tromme, stok og fane

120,00 DKK

Soldaterfigurer til ophæng – 4 stk i boks, måler 6,5cm x 2,5cm x 1cm.
Garder figurer som både kan stå til pynt eller hænge til pynt i snoren i toppen.
Figuren har den klassiske flotte danske garder uniform malet på begge sider. Blå bukser med hvid stribe,
rød uniformsjakke med hvidt krydsbælte og guld skulder og borter samt den traditionelle sorte
bjørneskindshue på hovedet. Garder soldaten har et glad smil, som man kun kan blive i godt humør af at kigge på.
Nostalgisk julepynt til juletræet eller som gave.
De 4 figurer ligger i en gennemsigtigt æske, der er velegnet til at opbevare dem i efter jul.
Fremstillet i polystone.

På lager

Varenummer (SKU): 9901562 Kategori:

Beskrivelse

Soldaterfigur i store og små modeller og på glaskugler til billige priser. Se det største udvalg til jul her i Danmarks måske største webshop med julepynt.
Kæmpe udvalg af den populære Garder figurer i pakker med flere styk og enkeltvis. Disse er med snor til ophængning.
Køb flotte danske garder figurer billigt her på alttiljul.dk. Klassisk garder figur med Dannebrog flag i træ med snor til ophæng. Fin til jul og som gave.
Vi har et bredt sortiment af den nostalgiske og klassiske danske garderfigur i forskellige situationer og til meget billige priser. Brug en dansk garder figur som souvenir fra Danmark, hvis du skal på ferie eller besøge familie og venner i udlandet. I varebeskrivelsen kan du se, hvor meget produktet vejer, så du ved besked om det, hvis du skal tage hensyn til vægten på din bagage. Vi sælger de danske garderfigurer både som figurer til at stå og som figurer til at hænge. Souvenir med danske garder figurer, er et elsket minde om Danmark og ikke mindst København, hvor garderne jo altid er til stede på Amalienborg, for at passe på vores danske kongefamilie. Vi kan sælge disse flotte kongelige figurer til uhørt lave priser, da vi har købt et overskudslager af garder figurerne. Kig dig omkring på siden her alttiljul.dk/produkt-kategori/lagersalg/ og se det brede udvalg vi kan tilbyde til billig pris. Du kan få leveret dine købte varer til din dør eller til nærmeste GLS pakkeshop – nemmere kan det ikke være.
Alttiljul.dk er meget andet end julepynt. Hos os kan du hele året rundt købe flotte stearinlys til hverdag og fest. Vi har nok det største udvalg af forskellige stearinlys på ét sted og så til meget billige priser. Derudover kan du også købe ensfarvede servietter i frokost størrelse og som middagsservietter. Du kan altid finde matchende stearinlys og servietter til dit festbord til f.eks. konfirmation eller bryllup.
Alttiljul.dk er også en gårdbutik, som du kan besøge hele året rundt. Vi har kun lukket i januar og februar måneder, da vi der er på tur rundt i Danmark og udlandet for at købe varer til næste sæson. Fra marts har vi åbent helt frem til juleaften. Du kan se vore åbningstider her alttiljul.dk/aabningstider/
Vores gårdbutik Øster Skovgård Julehandel er Danmarks største gårdbutik med julevarer.

Yderligere information

Vægt 0,08 kg
Placering

06-05-02

DanishGerman