Tilbud

Spilledåse med Nøddeknækker figurer i træ, Tchaikovsky ouverture

220,00 DKK

Nøddeknækker med musik. Smuk og unik julepynt med 4 flotte nøddeknækker figurer i træ,
som sidder på en tromme, som drejer rundt med spilledåsen spiller en smuk udgave af Pjotr Tjajkovskij`s ouverture
til den berømte ballet Nøddeknækkeren.
Spilledåsen trækkes op ved at dreje bunden rundt. Derefter sættes julefiguren på bordet eller et andet fladt underlag,
og når du giver slip på figuren, spilles den dejlige musik. Spilledåsen kan trækkes op til at kunne spille i op til 3 minutter.
Højde 20 cm. Diameter 9 cm.
Nøddeknækker figuren, som står op i midten, har bevægelig underkæbe, som er klassisk for nøddeknækker figurer.
De 3 nøddeknækkere som sidder rundt på trommens kant, har ben, som hænger i metal øjer, så de kan dingle lidt, mens
spilledåsen drejer rundt.
Hele figuren her fremstillet af træ og nøddeknækkerne har skæg og hår af pels.

På lager

Varenummer (SKU): 17181004 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Nøddeknækker figur i store og små modeller til billige priser. Vi har et kæmpe udvalg af de populære Nøddeknækkere. Se det største udvalg af nøddeknækkeren til jul her.
Nøddeknækker figuren, også kaldet “The Nutcracker” stammer fra den berømte ballet “Nøddeknækkeren” med musik af Tjaikovskij. Figurer med Nøddeknækker er meget populære over hele verden og også i Danmark. Nøddeknækkeren har eksiteret som julepynt i mange år, men det er især i de senere år, at nøddeknækker julepynt er kommet ind i de danske hjem til jul. Nøddeknækker figurer er et stort samleobjekt og fåes i mange forskellige udgaver. Nøddeknækkeren bruges ikke kun som julepynt, men kan også pynte op i din stue, dit køkken, børnenes værelse eller i din entre hele året rundt. Den nostalgiske eventyrfigur Nøddeknækkeren fås i mange varianter og størrelser. Du kan her på vores webshop finde lige nøjagtig den nøddeknækker figur, som passer i dit hjem.
Skal du bruge nøddeknækker figurer som juletræspynt, så kan du købe mindre modeller med snor til ophængning. Skal du bruge nøddeknækker figur som en julefigur ved juletid, så kan du købe større og helt store nøddeknækker figurer i flotte stærke farver, som matcher til de traditionelle julefarver. Ønsker du at have de flotte nøddeknækker figur stående fremme i din bolig hele året rundt, så kan du vælge farver, som matcher til din bolig. Du kan se hele vore store udvalg af nøddeknækker figurer her alttiljul.dk/?s=n%C3%B8ddekn%C3%A6kker
Køb julepynt og smukke nøddeknækker figur til billige priser hos Alttiljul.dk.

Yderligere information

Vægt 0,48 kg
Placering

04-06-02

DanishGerman