Spir til juletræets top, GULD BLANK plastik – billig juletræspynt

24,00 DKK

Topspyd / topspir til juletræets top. Klar til at sætte på toppen af dit juletræ.
Spiret er 30 cm. høj og har en diameter på 5 cm. på bredeste sted.
Dette topspir til juletræ er lavet af plastik med en flot blank guld farvet overflade.

På lager

Varenummer (SKU): 235599 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Der findes mange former for figurer og julepynt til at sætte i toppen af juletræet. Mange sætter en stjerne i toppen, andre en engel eller en nisse. Det er også flot at sætte et spir i toppen af juletræet. Topspir til juletræ er gammelt julepynt, forstået på den måde, at det nostalgisk julepynt til juletræet. Topspir blev i gamle dage mest brugt i hjem, der ikke yndede at benytte en topstjerne på grund af topstjernens kristne budskab. Vi har et kæmpe udvalg af topspir til juletræ her på webshoppen. Vi har meget flotte juletræs spir i glas i guld og sølv og rød og hvid.
Her på siden kan du finde topstjerner og topspir til alle slags juletræer. Vi har et meget stort udvalg af stjerner til toppen af juletræet og du kan købe dem i materialer som plastik, metal og lametta. Vi har topstjerner til alle almindelige størrelser juletræer, det vil sige helt fra de små juletræer til børneværelset op til ca. 3 – 4 m. i højden.
Du kan også finde meget flotte spir til juletræer i både glas og plastik. Kig dig omkring på siden og find netop den topstjerne, som du kan tænke dig på dit juletræ.

Yderligere information

Vægt 0,04 kg
Placering

06-05-01

DanishGerman