Stearinlys Ø 3 cm. i 100% ren stearin 40 cm. 3 stk. hvide

59,00 DKK

Hvid dekorationslys – stearinlys – stagelys i 100% REN STEARIN med spids krone top.
PRISEN er for 3 stk. (19,66 kr. pr. stk.) .
Diameter 3 cm. Højde 40 cm. Hvid REN STEARIN.
Vægt 260 gram pr. stk. Brændetid ca. 30 timer pr. lys.

Dette hvide stearinlys har en diameter på 3 cm., og vi er en af de få, som forhandler denne størrelse stearinlys, og hos os på alttiljul.dk sælges disse stearinlys i Ø 3 cm. til en helt uhørt lav pris. Stearinlysene er produceret i Danmark og er af 1. kvalitets stearin.

På lager

Varenummer (SKU): 1810 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Hvor finder du stearinlys med diameter Ø3 cm. 100% ren stearin? Det gør du her og vi har dem i 2 højder til uhørt billige priser. Kvalitetslys til lavpris.

Stearinlys Ø3 cm. 100% ren stearin er et meget efterspurgt stearinlys, idet stearinlys med en diameter på 3 cm. kan være svære at finde.

Se evt. også det samme Stearinlys Ø3 cm. 100% ren stearin 30 cm. lang her alttiljul.dk/butik/stearinlys-oe-3-cm-100-ren-stearin-30-cm-3-stk-hvide/

Stearinlys i lysestager og dekorationer skaber stemning og hygge. Køb billige bloklys i ren stearin, men kvalitets stearinlys med lang brændetid hos os.

Vi har mange forskellige størrelser og farver.

Bloklys leveres fra alttiljul.dk hjem til din dør, billigt og hurtigt!
Stearinlysene er en af vore store artikler. Hvert år sælger vi ca. 14 tons stearinlys. Vi har et kæmpe udvalg af kvalitets-stearinlys op til 70-80% under normal butikspris. Vi opkøber overskudsproduktioner, udstillingspaller, »lykkepaller« og udvalgte varer fra dansk anerkendt lysfabrik, så kvaliteten på lysene er 1. kvalitet helt i top selvom vore priser er helt i bund. Stearinlysene er dansk producerede og testet for topkvalitet i brændeevne og sodetal.
Mangler du lys til fest, hygge eller hverdag? Du finder et stort udvalg af lys i stearin her på vores webshop, til meget konkurrencedygtige priser.
Her i vores online butik har vi stearinlys til hele året, ja hele livet. Vi har rigtig mange forskellige bloklys og andre stearinlys. Du kan her på hjemmesiden finde tykke bloklys, tynde bloklys, lave bloklys, høje bloklys, glatte bloklys, bloklys med riller, kuglelys, stagelys, dekorationslys, kertelys, figurlys, fyrfadslys. Kalenderlys, adventslys, julelys og alle slags  i et væld af farver og størrelser.

Stearinbloklys skaber stemning og hygge. Køb billige bloklys i kvalitets stearinlys, med lang brændetid hos os.

Find stearinlys til fest – f.eks. stearinlys til barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, fødselsdag, havefest – ja til alle livets fester. Vi synes bare at bloklys giver en fantastisk julestemning. Og det er der mange andre der også synes. Derfor har vi så stort et udvalg – Både her på vores webshop og i vores gårdbutik, som er åben alle dage op til jul, samt på udvalgte datoer uden for julen. Hvis du bestiller som firma, institution eller privatperson her på nettet, er der meget favorable leveringspriser. Se vores handelsbetingelser og læs mere om leveringspriser.
Gode råd om lys:

Lad ikke lys brænde uden opsyn
Sørg for at holde ”skålen” (hulningen hvor flammen brænder) ren. Urenheder, som f.eks. vægerester, tændstikker, grannåle o.s.v. vil blive trukket op i vægen og påvirke lysets brændeevne, og kan resultere i, at lyset opfører sig aparte og brænder med en dårlig flamme. Urenheder kan også slå hul i siden på lyset, og en flydende paraffin eller stearin løber uhæmmet med vægen som en fakkel.
Vægen må max. Være 1 cm., da der ellers kan dannes en klump for enden af vægen med for stor en flamme, som kan medføre evt. sodskader. Sluk lyset, såfremt flammen flakker, er for høj eller lyset oser, og nap vægen af til 1 cm.. Lyset kan derefter tændes igen.
Placèr altid lysene i behørig afstand til varmekilder såsom TV, radiatorer, brændeovn, andre tændte lys o.s.v., da disse kan få lyset til at brænde uhensigtsmæssigt. Vægen er tilpasset lysets brændeevne ved normal stuetemperatur, så flammen vil blive påvirket og dermed brænde ufordelagtigt, hvis temperaturen omkring lyset overstiger normal stuetemperatur.
Placèr altid lys i stager, fade eller beholdere, der er beregnet til formålet.
Flyt ikke på tændte lys, da den opvarmede og flydende voks kan skvulpe over og lave vokspletter og evt. forbrændinger.
Hold lys væk fra børn og dyr, for at undgå forbrændinger
På lys med dekorationsgenstande, så som metalstikkere, snor og lignende, skal dette fjernes efterhånden som lyset brændes ned.
Sluk lyset korrekt med en lyseslukker, hvorved osen ved slukningen formindskes mest muligt.

Stearinlys i 100% ren stearin har en højere smeltetemperatur, hvilket gør, at de har en lidt længere brændetid end paraffinlys. Dette bevirker også, at bloklys i ren stearin, skal være tændt i nogle flere timer ad gangen, for at kunne brænde kanten med ned. Man siger faktisk, at et lys i 100% ren stearin ”skal passes”, da det oftere kan være nødvendigt, at skære kanten af. Men er man opmærksom på, at lade lyset være tændt i så lang tid at hele overfladen er flydende, inden lyset slukkes, så smelter kanten med ned af sig selv.

Yderligere information

Vægt 0.98 kg
DanishGerman