Stearinlys, REN STEARIN HVID bloklys 6,8 x 10 cm

15,50 DKK

Stearinlys, REN STEARIN HVID bloklys 6,8 x 10 cm.
Vi har de billigste priser på stearinlys i ren stearin.
Diameter ca. 7 cm. Højde 10 cm.
Vægt ca. 350 gram.
Brændetid 50 timer.
100% ren stearin. Svanemærket.
Lyset er helt fladt i toppen.

På lager

Varenummer (SKU): 777002266 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Hos os kan du købe 1. kvalitets stearinlys og bloklys i 100% ren stearin til de billigste priser, der findes. Vi køber stort ind og kan derfor sælge faste lave priser.
På vores webshop finder du et stort udvalg af stearinlys og bloklys i ren stearin. Der er mange forskellige størrelser i hvide stearinlys samt også modeller i farvede stearinlys i ren stearin.

Bloklys skaber stemning og hygge. Køb billige bloklys, men kvalitets stearinlys med lang brændetid hos os. Vi har mange forskellige størrelser og farver. Find bloklys til fest – f.eks. stearinlys til barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, fødselsdag, havefest – ja til alle livets fester.

Stearinlys i 100% ren stearin har en højere smeltetemperatur, hvilket gør, at de har en lidt længere brændetid end paraffinlys. Dette bevirker også, at bloklys i ren stearin, skal være tændt i nogle flere timer ad gangen, for at kunne brænde kanten med ned. Man siger faktisk, at et lys i 100% ren stearin ”skal passes”, da det oftere kan være nødvendigt, at skære kanten af. Men er man opmærksom på, at lade lyset være tændt i så lang tid at hele overfladen er flydende, inden lyset slukkes, så smelter kanten med ned af sig selv.

Køb HYGGE og JULESTEMNING
Her på Alttiljul.dk sælger vi stearinlys som bruges hele året rundt. Vi har mange andre slags lys end julelys.
Vi sælger 1. kvalitets stearinlys til billige priser, fordi vi køber overskud og restpartier fra en meget anerkendt dansk stearinlysfabrik. Vores måde at købe varer ind på, gør at vi kan sælge bloklys, dekorationslys, stagelys, fyrfadslys og alle slags stearinlys til billig pris, selvom de normalt er meget dyre stearinlys på grund af den gode danske kvalitet.
Hos Alttiljul.dk kan vi tilbyde et kæmpe udvalg af flotte stearinlys og bloklys i forskellige farver og størrelser. Du finder også store bloklys og mindre stearinlys og stearinlys som matcher med hinanden. Kort sagt du kan helt sikkert finde de rigtige stearinlys hos os.
Vores sortiment af stearinlys og bloklys består af 1. kvalitets stearinlys med en lang brændetid, men stadig billige stearinlys i forskellige størrelser, former og farver. Og med vore meget lave priser på stearinlys kan du skabe det helt rette atmosfære og stemning, uden at det bliver en dyr fornøjelse.

Yderligere information

Vægt 0,4 kg
Placering

10-02-03

DanishGerman