Tilbud

Stearinlys, REN STEARIN OKKER bloklys 7 x 10 cm. Kasse med 12 stk.

159,00 DKK

Stearinlys, REN STEARIN OKKER bloklys 7 x 10 cm. Kasse med 12 stk.
Vi har de billigste priser på stearinlys i ren stearin.
Diameter ca. 7 cm. Højde 10 cm.
Vægt ca. 350 gram.
Brændetid 50 timer.
100% ren stearin. Svanemærket.
Lyset er helt fladt i toppen.
Køb en hel kasse med 12 stk. og spar penge.

På lager

Beskrivelse

Ekstra TILBUD: Køb en hel kasse med 12 stk. okkerfarvede stearinlys og spar penge. Hos os kan du købe 1. kvalitets stearinlys og bloklys i 100% ren stearin til de billigste priser, der findes. Vi køber stort ind og kan derfor sælge faste lave priser.
På vores webshop finder du et stort udvalg af stearinlys og bloklys i ren stearin. Der er mange forskellige størrelser i hvide stearinlys samt også modeller i farvede stearinlys i ren stearin.

Bloklys skaber stemning og hygge. Køb billige bloklys, men kvalitets stearinlys med lang brændetid hos os. Vi har mange forskellige størrelser og farver. Find bloklys til fest – f.eks. stearinlys til barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, fødselsdag, havefest – ja til alle livets fester.

Stearinlys i 100% ren stearin har en højere smeltetemperatur, hvilket gør, at de har en lidt længere brændetid end paraffinlys. Dette bevirker også, at bloklys i ren stearin, skal være tændt i nogle flere timer ad gangen, for at kunne brænde kanten med ned. Man siger faktisk, at et lys i 100% ren stearin ”skal passes”, da det oftere kan være nødvendigt, at skære kanten af. Men er man opmærksom på, at lade lyset være tændt i så lang tid at hele overfladen er flydende, inden lyset slukkes, så smelter kanten med ned af sig selv.

Køb HYGGE og JULESTEMNING
Her på Alttiljul.dk sælger vi stearinlys som bruges hele året rundt. Vi har mange andre slags lys end julelys.
Vi sælger 1. kvalitets stearinlys til billige priser, fordi vi køber overskud og restpartier fra en meget anerkendt dansk stearinlysfabrik. Vores måde at købe varer ind på, gør at vi kan sælge bloklys, dekorationslys, stagelys, fyrfadslys og alle slags stearinlys til billig pris, selvom de normalt er meget dyre stearinlys på grund af den gode danske kvalitet.
Hos Alttiljul.dk kan vi tilbyde et kæmpe udvalg af flotte stearinlys og bloklys i forskellige farver og størrelser. Du finder også store bloklys og mindre stearinlys og stearinlys som matcher med hinanden. Kort sagt du kan helt sikkert finde de rigtige stearinlys hos os.
Vores sortiment af stearinlys og bloklys består af 1. kvalitets stearinlys med en lang brændetid, men stadig billige stearinlys i forskellige størrelser, former og farver. Og med vore meget lave priser på stearinlys kan du skabe det helt rette atmosfære og stemning, uden at det bliver en dyr fornøjelse.
Gode råd om lys:
– Lad ikke lys brænde uden opsyn
– Sørg for at holde ”skålen” (hulningen hvor flammen brænder) ren. Urenheder, som f.eks. vægerester, tændstikker, grannåle o.s.v. vil blive trukket op i vægen og påvirke lysets brændeevne, og kan resultere i, at lyset opfører sig aparte og brænder med en dårlig flamme. Urenheder kan også slå hul i siden på lyset, og en flydende paraffin eller stearin løber uhæmmet med vægen som en fakkel.
– Vægen må max. Være 1 cm., da der ellers kan dannes en klump for enden af vægen med for stor en flamme, som kan medføre evt. sodskader. Sluk lyset, såfremt flammen flakker, er for høj eller lyset oser, og nap vægen af til 1 cm.. Lyset kan derefter tændes igen.
– Placèr altid lysene i behørig afstand til varmekilder såsom TV, radiatorer, brændeovn, andre tændte lys o.s.v., da disse kan få lyset til at brænde uhensigtsmæssigt. Vægen er tilpasset lysets brændeevne ved normal stuetemperatur, så flammen vil blive påvirket og dermed brænde ufordelagtigt, hvis temperaturen omkring lyset overstiger normal stuetemperatur.
– Placèr altid lys i stager, fade eller beholdere, der er beregnet til formålet.
– Flyt ikke på tændte lys, da den opvarmede og flydende voks kan skvulpe over og lave vokspletter og evt. forbrændinger.
– Hold lys væk fra børn og dyr, for at undgå forbrændinger
– På lys med dekorationsgenstande, så som metalstikkere, snor og lignende, skal dette fjernes efterhånden som lyset brændes ned.
– Sluk lyset korrekt med en lyseslukker, hvorved osen ved slukningen formindskes mest muligt.

Bloklys med en diameter på mere end 3 cm. skal være tændt så længe, at hele overfladen er flydende inden lyset slukkes. Derved undgås at lyset brænder et hul i midten. Skulle der komme en kant efter nogle ganges brænding, kan kanten efter slukning af lyset, bøjes forsigtigt ind mod midten. Pas på den flydende voks ikke løber ud. Skulle kanten på bloklyset alligevel være blevet mere end ½ cm. høj kan den evt. skæres af med en kniv.

Du må ikke glemme vores store udvalg af nisser, hvis du handler ind til jul. Vi er Danmarks bedste nisse shop, og vi sætter en ære i at gøre hver jul bedre end den forrige. Find julepynt til dit hjem og dit juletræ her alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/se-alle/

Yderligere information

Vægt 4,5 kg
Placering

31-01-03

DanishGerman