Stempel til jul med tekst GOD JUL, 2 farvepuder – Kreativ julepynt

15,00 DKK

Sæt et hyggeligt julestempel med GOD JUL på dine julebreve og julekort.
Træstempel med gummikliché og 2 stempelfarver – rød og grøn. Træstemplet er 7 cm. højt og teksten måler ca. 2,2 x 1,9 cm.

På lager

Varenummer (SKU): 56001263 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Sæt et hyggeligt julestempel med GOD JUL på dine julebreve og julekort med dette steampelsæt. Alttiljul.dk er en webshop og nisseshop hvor du kan købe julevarer hele året.
Hvad du ønsker skal du få – du skal bare afgive din ordre til os, så sørger vi for at du – vupti – har dine varer på din adresse. Her på webshoppen Alttiljul.dk finder du alt, hvad et julehjerte kan begære.
Vi har et kæmpe udvalg af nisser, pyntenisser, nisselandskab og kravlenisser m.m. Bl.a. de populære Bramming nisser. Derudover finder du også de søde Babynisser og de sjove Julius nisser. Alle sammen i kategorien Nisse – serier alttiljul.dk/produkt-kategori/nisseshop/
Meget julepynt og mange stearinlys
Du finder næppe et større udvalg af juletræspynt og julekugler på nettet!
På Øster Skovgård har vi en hel afdeling bare med kugler, i hundredevis af forskelligheder.
Det giver os også mulighed for at have det bedste udvalg af julekugler på nettet.
Vores store butik og lager bugner fra top til tå med pynt til juletræet og til hjemmet.

Bestil stearinlys, servietter og julepynt på nettet. … Julebutik med nisseshop, julepynt, stearinlys, juletræer, julekugler … Meget julepynt og mange stearinlys … så kan du HELE ÅRET købe stearinlys, julepynt og de andre varer på web shoppen.
Hos os finder du et stort udvalg af gammeldags nostalgisk julepynt samt moderne julepynt til den kommende julesæson.
Bestil ikke julepynt og juletræspynt andre steder inden du har tjekket vores store udvalg og billige priser.
Vi har julepynt til hele dit hus – og såmænd også til haven. Du kan dit julepynt i en nostalgisk stil eller du kan vælge de helt nye farver. Julen er ikke kun rød og hvid. Man kan vælge nøjagtig de farver, som man bedst kan lide. Flere af vore julevarer fås i serier, så du kan vælge forskelligt julepynt i samme serie.
Sæt dig til rette i sofaen med din telefon eller tablet eller ved computeren og shop amok i alt vores hyggelige julepynt. Køb en gave til en du kender og gør vedkommende glad. Hos os har du mulighed for at købe julepynt hele året.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Placering

04-07-02

DanishGerman