Stige i træ med “Santa Petit” der sidder på stigen med gaver. Sjov julepynt

39,00 DKK

Stige i træ med “Santa Petit” der sidder øverst på stigen med en gave. Derudover er der et skilt med God Jul, en stjerne og flere gaver på stigen. Måske kan stigen sættes ved nissedøren, så nissen bedre kan komme ind. Stigen måler 22 x 9 cm.

På lager

Varenummer (SKU): 33001265 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Har du brug for sødt tilbehør og julepynt ved din nissedør? Så har du fundet det rigtige sted. Hos os på alttiljul.dk har vi en masse forskelligt tilbehør og julepynt til børn. Hos os koster det ikke en formue at fylde gaver i børnenes julesokker og det er fine ting, der kan holde til børns leg. Børn har brug for at lege og være i en verden af fantasi og at tro på nisser. Lad derfor nissen flytte ind i dit hjem i december og køb tilbehør til nissedøren hos os. Køb her den originale Nissedør. Den søde nissedør er meget populær hos børnene, der elsker at pynte op ved nissedøren med små træsko, skål med risengrød, julesok, juletræ, ski og meget mere – alt sammen i mini udgaver, som passer til Nissedøren. En nissedør i dit hjem, vil skabe julestemning og juleglade børn, som spændt venter på, om nissen skulle komme ud af døren. Og det er vigtigt at du holder nissen glad med risengrød og andre lækkerier, så han ikke bliver til en rigtig drillenisse !
Den lille søde nissedør, som fåes i flere varianter, kan skab julehygge og julestemning for alle børn. Giv børnene ekstra tilbehør til Nissedøren i kalendergave og adventsgave, og lad børnene være med til at skabe julehistorier om den lille drillenisse, som bor bag døren. Vi forhandler Nissedøre og et kæmpe udvalg af forskelligt tilbehør til Nissedøren her på vores webshop og nisseshop.
Tilbehør til nissedør og landskaber. Lad nissen flytte ind hos dig med sin egen lille dør. Giv nissen noget ekstra tilbehør til nissedøren og lad ham bringe julestemning i dit hjem i den hyggelige juletid.

Yderligere information

Vægt 0,036 kg
DanishGerman