Stjerner, plastik til juletræ julepynt Ø7,5 cm, 6 stk MØRKERØD

27,00 DKK

Stjerner som juletræspynt, dekorationspynt og almindelig julepynt. Pakke med 6 stk. i MØRKERØD.
Disse stjerner er 7,5 cm. i diameter og har en tykkelse på 2 cm. på tykkeste sted. der er ialt 6 stk. i æsken fordelt således: 2 stk. skinnende blanke + 2 stk. matte + 2 stk. stjerner med glitter på. Alle 6 stk. MØRKE-RØDE. De er fremstillet af plastic og der medfølger løse snore til ophæng i pakken.
Disse julestjerner er flotte at hænge på juletræet, men kan også bruges som julepynt i juledekorationer eller på en troldegren. Stjernerne er lette at håndtere og kan holde til at blive brugt mange gange på grund af plastikmaterialet, som de er lavet af. Brug også disse stjerne som pynt på børnenes juletræ.

På lager

Beskrivelse

Flotte stjerner i alle regnbuens farver kan købes her. Til juletræ, juledekorationer og julepynt. Se disse i MØRKERØD matte, blanke og med glimmer, plastik.
Stjerner på juletræet symboliserer Bethlehems stjernen, som lyste på himlen og stalden, hvor det lille Jesus barn var født. Du kan her se et kæmpe udvalg af nostalgisk og gammeldags juletræspynt, som kan købes her på webshoppen alttiljul.dk/produkt-kategori/alt-til-juletraeet/diverse-til-juletraeet/

Yderligere information

Vægt 0,19 kg
Placering

05-03-04

DanishGerman