Stjernestrimler 1,5 cm. 4 farver med stjerner. Flot pynt til juletræet.

25,00 DKK

GØR DET SELV til 6 stk. julestjerner i papir. Pakken indeholder ialt 24 stjernestrimler på 1,5 cm. 4 forskellige farver med stjerner i guld på alle. De fire farver er hvid, rød, grøn og gullig. Giver en fantastisk effekt i den flettede stjerne, der matcher næsten alt pynt på juletræet. Der kan laves 6 flettede julestjerner med en diameter på 7 cm. når de er færdiglavet.
Sammensæt selv 2 forskellige papir strimler som du ønsker det. På den måde kan du flette flere forskellige slags stjerner af denne pakke fler farvede stjernestrimler.
Sæt tilsidst en snor i julestjernerne og så er de klar til at hænge på juletræet. Ren nostalgi. Vejledning medfølger i pakken. Tråd og saks medfølger ikke.

Kun 1 tilbage på lager

Beskrivelse

Her på alttiljul.dk finder du et kæmpe udvalg af papirstrimler til hjemmelavede flettestjerner. Se f.eks. disse stjernestrimler i 4 forsellige farver med stjerner på, 1,5 cm. brede. Nok til 6 færdige stjerner.
Hjemmelavede stjerner er altid flotte og det er hyggeligt at sidde sammen og flette julestjerner. Det er også altid spændende om man lige kan huske det igen. Heldigvis er der en vejledning bagpå, og så kan alle hurtigt være med. Du kan finde flere farver af stjernestrimler her på vores webshop alttiljul.dk
At pynte sit hjem op til jul, er noget som de fleste glæder sig til. Nogle personer starter 1. december med at pynte sit hjem op, andre har al julepynt fremme til 1. søndag i advent og andre igen starter i november eller før. Der er mange forskellige traditioner for hvornår man pynter op til jul og hvordan man pynter op til jul. Men fælles for alle er, at når først julepynten er på plads, så starter den glade og hyggelige juletid. Der findes meget forskelligt julepynt og man kan vælge lige nøjagtig det, som man bedst kan lide. Nogle kan bedst lide nisser, nogle kan bedst lide engle og andre igen er vild med små pynte juletræer. Der findes også samlere, – altså personer som samler på en bestemt slags julepynt f.eks. kravlenisser, julefigurer i glas, julehjerter, kræmmerhuse, julelysestager, Babynisser, Brammingnisser, julekugler og meget andet.
Julelandskaber, nisselandskab med vat og små figurer er også en populær slags julepynt. Ryd din vindueskarm eller en hylde på din reol og bred pladevat og kunstig sne ud på pladsen og lav din egen juleby med små figurer som nisser, juletræer, dyr m.m. Du kan lade dine børn lave det eller du kan invitere dine børnebørn til en hyggelig juleaktivitet og lave julelandskab sammen med dem. På den måde kan du skabe herlige minder for dine børn og børnebørn. Her på hjemmesiden alttiljul.dk, i vores webshop, kan du købe lige netop det julepynt, som du ønsker at bruge til at pynte op til jul i dit hjem. Du kan købe færdigt julepynt lige til at hænge op eller sætte på din hylde, men du kan også købe hobbyposer, stjernestrimler f.eks. Stjernestrimler med motiv, 2,5 cm. brede til 6 stjerner, piberensere og lav-selv flettehjerter og kræmmerhuse, så du kan gør-det-selv med julepynten. Kig dig omkring i vores julewebshop alttiljul.dk hvor du kan købe alt i julepynt til din jul.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Placering

06-03-03

DanishGerman