Stjernestrimler 2 cm. Rød metallic farvede. Flot pynt til juletræet.

20,00 DKK

GØR DET SELV til 12 stk.julestjerner i papir. Pakken indeholder ialt 48 mørk rød metallicfarvede stjernestrimler på 2 cm. Der kan laves 12 flettede julestjerner.
Mange er til det ensfarvede look på træet, f.eks. at pynten skal være i traditionelle røde farver. Her vil disse stjerner i den flotte mørkerøde metallicfarvede kvalitet, være et must at have med.
Sæt tilsidst en snor i julestjernerne og så er de klar til at hænge på juletræet. Ren nostalgi. Vejledning medfølger i pakken. Tråd og saks medfølger ikke.

På lager

Beskrivelse

Her på alttiljul.dk finder du et kæmpe udvalg af papirstrimler til hjemmelavede flettestjerner. Se f.eks. disse stjernestrimler i blank rød metallic farve på 2 cm. Nok til 12 færdige stjerner.
Hjemmelavede stjerner er altid flotte og det er hyggeligt at sidde sammen og flette julestjerner. Det er også altid spændende om man lige kan huske det igen. Heldigvis er der en vejledning bagpå, og så kan alle hurtigt være med. Du kan finde flere farver af stjernestrimler her på vores webshop alttiljul.dk
At pynte sit hjem op til jul, er noget som de fleste glæder sig til. Nogle personer starter 1. december med at pynte sit hjem op, andre har al julepynt fremme til 1. søndag i advent og andre igen starter i november eller før. Der er mange forskellige traditioner for hvornår man pynter op til jul og hvordan man pynter op til jul. Men fælles for alle er, at når først julepynten er på plads, så starter den glade og hyggelige juletid. Der findes meget forskelligt julepynt og man kan vælge lige nøjagtig det, som man bedst kan lide. Nogle kan bedst lide nisser, nogle kan bedst lide engle og andre igen er vild med små pynte juletræer. Der findes også samlere, – altså personer som samler på en bestemt slags julepynt f.eks. kravlenisser, julefigurer i glas, julehjerter, kræmmerhuse, julelysestager, Babynisser, Brammingnisser, julekugler og meget andet.

Yderligere information

Vægt 0,12 kg
Placering

06-03-03

DanishGerman