Tilbud Udsolgt

Stor rystekugle til jul med snelandskab, julemusik og julemand i flyver

548,00 DKK

Figur til julelandskab med indbygget rystekugle med kunstig sne og julemand der flyver rundt over byen med julegaver. Julemanden i flyet er i bevægelse rundt inde i glaskuplen.
Rystekuglen er også en spilledåse med julemusik, som spiller den dejlige julemelodi ” Jingle Bells “.
Den klassiske rystekugle med kunstig sne, men her med indbygget julelandskab, julemusik, LED lys i de små huse og flyvende julemand.
Højde 22 cm. og diameter 16 cm.
Det mekaniske rystekugle julelandskab bruger 3 x AAA batterier (eksl.) og tændes på en knap i bunden af figuren. Landskabsfiguren kan tændes i 2 positioner: A med lys, flyvende julemand og julemusik & B med lys og flyvende julemand.

Dette er en utrolig smuk figur som julepynt til jul, som alle vil elske at kigge på og få fantastisk julehumør og julestemning.
Husene i julebyen med de søde snemænd, flotte juletræer og glitrende sne på hustagene. Alt ser ud som den perfekte juleby vi alle drømmer os hen til, når det er juletid.
Spilledåse rystekugle julelandskabsfiguren er perfekt til julelandskab, men kan sagtens bruges alene som den er.
Materialer: polystone og glas.
Julefiguren leveres i æske med formstøbt flamingo som er perfekt til sikker opbevaring, når julefiguren ikke skal bruges.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 22261018 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Køb her flotte mekaniske julefigurer og store julelandskabs rystekugler med og uden musik og lys. Vi har de billigste priser på julepynt og alt til dit julelandskab. Nogle personer starter 1. december med at pynte sit hjem op, andre har al julepynt fremme til 1. søndag i advent og andre igen starter i november eller før. Der er mange forskellige traditioner for hvornår man pynter op til jul og hvordan man pynter op til jul. Men fælles for alle er, at når først julepynten er på plads, så starter den glade og hyggelige juletid. Der findes meget forskelligt julepynt og man kan vælge lige nøjagtig det, som man bedst kan lide. Nogle kan bedst lide nisser, nogle kan bedst lide engle og andre igen er vild med små pynte juletræer. Der findes også samlere, – altså personer som samler på en bestemt slags julepynt f.eks. kravlenisser, julefigurer i glas, julehjerter, kræmmerhuse, julelysestager, nøddeknækker figurer, Babynisser, Brammingnisser, julekugler og meget andet. Nogle personer leder efter retro julepynt og andre efter sjovt julepynt. Nisser og måske især danske nisser er populært julepynt i danske hjem, og mange julenisser kan også anvendes som udendørs julepynt. Se f.eks. disse fantastiske koglenisser, som er en god ide til udendørs julepynt alttiljul.dk/produkt-kategori/nisseshop/koglenisser/
Julelandskaber, nisselandskab med vat og små figurer er også en populær slags julepynt. Ryd din vindueskarm eller en hylde på din reol og bred pladevat og kunstig sne ud på pladsen og lav din egen juleby med små figurer som nisser, juletræer, dyr m.m. Du finder et stort udvalg af julenisser og julefigurer her alttiljul.dk/produkt-kategori/nisseshop/ Du kan lade dine børn lave det eller du kan invitere dine børnebørn til en hyggelig juleaktivitet og lave julelandskab sammen med dem. På den måde kan du skabe herlige minde for dine børn og børnebørn. Så spørgsmålet: Findes der nisser ? ja det er kun din egen fantasi som kan svare på det.
Her på hjemmesiden alttiljul.dk i vores webshop kan du købe lige netop det julepynt, som du ønsker at bruge til at pynte op til jul i dit hjem. Du kan købe færdigt julepynt lige til at hænge op eller sætte på din hylde, men du kan også købe hobbyposer, stjernestrimler, piberensere og lav-selv flettehjerter og kræmmerhuse, så du kan gør-det-selv med julepynten. Kig dig omkring i vores julewebshop alttiljul.dk hvor du kan købe alt i julepynt til din jul.

Yderligere information

Vægt 2 kg

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilbud rystekugle og spilledåse i et som juletræ

    Rystekugle til jul med sne og spilledåse i ét, julemanden deler gaver ud

    182,00 DKK
DanishGerman