Store fyrfadslys, HVIDE T-Lys i plastikkop, pk. med 8 stk. stearinlys kaldet Maxi-lys

24,00 DKK

T-lys er det samme som store fyrfadslys. Nogle kalder dem også Maxilys.
Pose med 8 stk. hvide store fyrfadslys.
De har en diameter på 5,5 cm. og en højde på 2,5 cm.
Brændetid ca. 10 timer.
Stearinlyset er lavet i en gennemsigtigt plastkop, som ikke smelter, når fyrfadslyset brænder.
Fyrfadslys i klare plastikkopper er meget dekorative i f.eks. glas lysestager, lanterner eller andre lysestager.

På lager

Varenummer (SKU): 1972 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Søger du de flotte store fyrfadslys i plastikkop, så har du fundet det rette sted. Køb billige, men kvalitets T-lys i klare plastikkopper her. De store fyrfadslys i klare plastikbægre er meget mere dekorative i din lysestage eller lanterne. Bloklys, fyrfadslys, stagelys og alle slags stearinlys skaber stemning og hygge. Køb billige fyrfadslys, men kvalitets stearinlys med lang brændetid hos os. Vi har mange forskellige farver fyrfadslys. Find stearinlys og fyrfadslys til fest – f.eks. stearinlys til barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, fødselsdag, havefest – ja til alle livets fester. Vores stearinlys er produceret på en dansk meget anerkendt stearinlysfabrik, som udelukkende producerer kvalitetslys til hele verden.
Fyrfadslys og stearinlys leveres fra alttiljul.dk hjem til din dør, billigt og hurtigt!

 

Stearinlys i den bedste kvalitet.

 


Stearinlys er en af vore store artikler. Hvert år sælger vi ca. 14 tons stearinlys. Vi har et kæmpe udvalg af kvalitets-stearinlys op til 70-80% under normal butikspris. Vi opkøber overskudsproduktioner, udstillingspaller, »lykkepaller« og udvalgte varer fra dansk anerkendt lysfabrik, så kvaliteten på lysene er 1. kvalitet helt i top selvom vore priser er helt i bund. Stearinlysene er dansk producerede og testet for topkvalitet i brændeevne og sodetal.

Kvaliteten på et stearinlys afhænger af råvarens kvalitet. Langt de fleste stearinlys, eller vokslys, er lavet af paraffin / voks, som er et affaldsprodukt fra olieindustrien. Jo renere denne paraffin er, jo bedre kvalitet på stearinlysene. Vores leverandør bruger de bedste råvarer af højeste kvalitet til stearinlys fremstillingen og fører løbende kvalitetskontroller.
Så selvom du kan købe stearinlys til billige priser på hos Alttiljul.dk er kvaliteten helt i top.
Du kan naturligvis også købe stearinlys i 100% ren stearin hos os. Du kan se udvalget her alttiljul.dk/produkt-kategori/bloklys/ren-stearin-bloklys/

Mangler du lys til fest, hygge eller hverdag? Du finder et stort udvalg af lys i stearin her på vores webshop, til meget konkurrencedygtige priser.
Her i vores online butik har vi stearinlys til hele året, ja hele livet. Vi har rigtig mange forskellige bloklys og andre stearinlys. Du kan finde perfekte stearinlys til dine juledekorationer her alttiljul.dk/produkt-kategori/dekorationslys/
Du kan her på hjemmesiden finde tykke bloklys, tynde bloklys, lave bloklys, høje bloklys, glatte bloklys, bloklys med riller, kuglelys, stagelys, dekorationslys, kertelys, figurlys, fyrfadslys. Kalenderlys, adventslys, julelys og alle slags i et væld af farver og størrelser.
Stearinbloklys skaber stemning og hygge. Køb billige bloklys i kvalitets stearinlys, med lang brændetid hos os alttiljul.dk/produkt-kategori/bloklys/

Find stearinlys til fest – f.eks. stearinlys til barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, fødselsdag, havefest – ja til alle livets fester. Vi synes bare at bloklys giver en fantastisk julestemning. Og det er der mange andre der også synes. Derfor har vi så stort et udvalg – Både her på vores webshop og i vores gårdbutik alttiljul.dk/aabningstider-butik/ som er åben næsten hele året rundt.
Hvis du bestiller som firma, institution eller privatperson her på nettet, er der meget favorable leveringspriser. Se vores handelsbetingelser og læs mere om leveringspriser.

Yderligere information

Vægt 0,39 kg
Placering

12-01-04

DanishGerman