Tilbud

Tændstikker til julebordet, 48 stk. Tilbehør til juledekorationer.

8,00 DKK

Tændstikker til julebordet, med svovl. I dekorativ rød tændstikæske med hvide stjerner. Der er svovl på den ene ende af æsken. Æsken måler 7,5 x 7,5 x 2 cm. og der er svovl på den ene side af æsken.
Juletændstikæsken indeholder 48 stk. tændstikker af træ, som er 7 cm. lange.
På grund af den længde, som disse tændstikker har, kan du tænde flere stearinlys eller juledekorationer med den samme tændstik.
Tændstikæsken er også dekorativ som bordpynt på grund af det flotte julemotiv på forsiden. De rød hvide farver et ofte et farvetema på julebordet.
Brug også disse juletændstikker som kalendergave til voksne

På lager

Varenummer (SKU): 56001299 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Find sjove kalendergaver til pakke julekalenderen til voksne her, som f.eks. denne tændstikæske med julemotiv med stjerner. Køb her hele året rundt.
Her på hjemmesiden alttiljul.dk finder du mange forskellige varer som er perfekte som kalendergaver til pakkekalender og adventsgaver til børn og voksne. Du kan gøre det i god tid inden jul, så du undgår stress og jag, for at få alle de små pakker bragt i orden. Og det er nemt at bestille online og få varerne sendt enten til din hjemmeadresse, din arbejdsplads eller til en af de mange GLS pakkeshops, som findes rundt om i landet. På den måde undgår du også, at dine børn ser hvad du køber. Du kan i al hemmelighed gøre dine indkøb og få dem tilsendt og gemt af vejen, så dine børn ikke opdager, hvad du har købt til dem. Se f.eks. det kæmpe udvalg vi har af sjove julespil til alle aldre. Der er lige fra ”SOFUS” spillet (spilles som SortePer), adskillige udgaver af vendespil / huskespil til de lidt mere avancerede spil som ”Julius´s Juleby” (en slags Matador-spil for børn) og ”Nissemor med slaw i” (kendes også som Bedstemor med slaw i) alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julespil-og-hobby/
Hobbyartikler er også altid et hit som kalendergave til børnene. Vi har mange forskellige hobbyposer, stjernestrimler, klippeark med kravlenisser og kræmmerhuse og meget meget mere.
Skal du lave pakkekalender til voksne finder du også her på hjemmesiden alttiljul.dk mange forskellige muligheder for gaveindkøb til kalendergaverne. Du kan tage et kig på siden med meget forskelligt julepynt
alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julepynt/ Der kan du bl.a. finde juletændstikker, juleservietter, juledug, nostalgiske vinylfigurer til vinduet, sjove nissehuer og meget meget mere.
Flotte stearinlys til jul er også en vare, som er perfekt til pakkekalenderen til en voksen person
alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-lys/
Kig dig omkring i vores julewebshop alttiljul.dk hvor du kan købe alt i julepynt og stearinlys til din jul.

Yderligere information

Vægt 0,04 kg
Placering

01-04-03

DanishGerman