Talstrimmel til kalenderlys GULD 21 cm. – Lav Selv kalenderlys med kalendertal til lys

11,00 DKK

LAV SELV dit kalenderlys ved hjælp af denne talstrimmel, kalendertal til stearinlys. Brug lige det stearinlys du ønsker, det skal bare have en glat overflade og passe i længden med strimlen.
Det anbefales at stearinlyset til denne talstrimmel er minimum 24 cm. lang
Overføringstal 1 – 24 til stearinlyslys. Lav dit eget kalenderlys med disse tal. Fjern den hvide bagside af strimlen. Læg herefter talrækken på stearinlyset. Gnid med en negl over tallene og løft derefter forsigtigt overstrimlen af, når du kan se, at den har løsnet sig, og at tallene sidder på stearinlyset. Kan bruges på alle stearinlys med en glat overflade.

På lager

Varenummer (SKU): 23-95617 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

LAV SELV dit kalenderlys i lige nøjagtig den farve og størrelse som passer dig. Brug denne talstrimmel i guld 21 cm. lang. Kan du ikke finde det kalenderlys som du ønsker dig, så kan du nemt selv sætte kalendertal på et stearinlys.
Du kan lave dit eget kalenderlys ved at bruge denne talstrimmel. De 24 tal fungerer som overføringstal til stearinlys. Du skal gøre således:
1. Vælg det stearinlys, som du ønsker at bruge som dit kalenderlys. Du kan bruge alle slags
stearinlys. Det skal bare have en glat overflade samt passe i længden med strimlen.
Stearinlyslyset må godt være længere end strimlen.
2. Fjern den hvide papir bagside på talstrimlen
3. Læg herefter talstrimlen med talrækken på stearinlyset med den klistrede side ned mod
stearinlyset.
4. Gnid hårdt med en negl eller en ske henover tallene i nogen tid.
5. Når du kan se, at den øverste plastikstrimmel har løsnet sig, kan du forsigtigt trække hele
plastikstrimlen af, og med forsigtighed gnide let med en finger hen over talrækken, som nu
sidder fast på stearinlyset.
I december måned er der i Danmark tradition for at have et kalenderlys i sit hjem. Et kalenderlys er et stearinlys med 24 tal påtrykt ned ad siden på lyset. Hver dag i december tænder man kalenderlyset og det tal, som passer til dagens dato i december måned, smelter væk efterhånden som kalenderlyset brænder ned. Til sidst når man ned til nr. 24 på kalenderlyset og så er det blevet juleaften.
Hos os har vi et kæmpe udvalg af kalenderlys i mange farver og størrelser. Du kan se udvalget her alttiljul.dk/produkt-kategori/kalenderlys/
I nogle hjem har man flere kalenderlys. Der kan være et kalenderlys i køkkenet og et kalenderlys i stuen. Mange vælger at lave en kalenderlys dekoration med gran og julepynt som julekugler, kogler, tørrede planter og søde glasfugle. Man kan også vælge at købe en kalenderlys holder. Vi kan anbefale denne lysestage til kalenderlys med 5 cm. i diameter alttiljul.dk/butik/lysestage-med-julius-til-oe5-kalenderlys/
Kalenderlys og stearinlys til jul skaber julehygge og julestemning når dagene skal tælles ned til jul. Alle børn elsker at holde øje med kalenderlysets tal og at det ikke må brænde for langt ned. For mere end 100 år siden begyndte folk i Danmark at lave deres egne kalenderlys ved at tegne streger på et stearinlys. Lyset skulle brænde hver dag i december måned, og når det var brændt ned, var det endelig blevet juleaften og alle lys på juletræet skulle tændes.
Med disse talstrimler, som du kan købe her, kan du også nemt lave dit eget kalenderlys. Det er sjovt og du kan få lige nøjagtigt den farve kalenderlys og den størrelse kalenderlys, som du ønsker.

Yderligere information

Vægt 0,01 kg
Placering

01-01-02

DanishGerman