Tilbehør til Nissedør, flagranke mini – også god til nisselandskab

20,00 DKK

Tilbehør til nissedøren – flagranke med Dannebrogs flag ca 25 cm. lang. Nissen vil elske at få sådan en flagranke til sit Nissebo, så han kan pynte op f.eks. rundt om sin lille Nissedør. Der er 3 filt flag på en hvid snor, lige klar til at hænge op. Pakket i cellofanpose, så den er lige til at putte i pakkekalenderen eller julesokken til børnene.

På lager

Beskrivelse

Køb nissedør og tilbehør billigt hos os. Kæmpe udvalg. Ekstra tilbehør til nissedøren, som denne mini flagranke, gør det ekstra sjovt for børnene og deres forældre i december måned.
Køb her den originale Nissedør. Den søde nissedør er meget populær hos børnene, der elsker at pynte op ved nissedøren med små træsko, skål med risengrød, julesok, juletræ, ski og meget mere – alt sammen i mini udgaver, som passer til Nissedøren. En nissedør i dit hjem, vil skabe julestemning og juleglade børn, som spændt venter på, om nissen skulle komme ud af døren. Og det er vigtigt at du holder nissen glad med risengrød og andre lækkerier, så han ikke bliver til en rigtig drillenisse !
Den lille søde nissedør, som fåes i flere varianter, kan skab julehygge og julestemning for alle børn. Giv børnene ekstra tilbehør til Nissedøren i kalendergave og adventsgave, og lad børnene være med til at skabe julehistorier om den lille drillenisse, som bor bag døren. Vi forhandler Nissedøre og et kæmpe udvalg af forskelligt tilbehør til Nissedøren her på vores webshop og nisseshop.
Tilbehør til nissedør og landskaber. Lad nissen flytte ind hos dig med sin egen lille dør. Giv nissen noget ekstra tilbehør til nissedøren og lad ham bringe julestemning i dit hjem i den hyggelige juletid.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Placering

05-01-04

Du kunne også være interesseret i...

 • nissens små træsko som ekstra tilbehør til nissedør og julelandskab

  Tilbehør til Nissedør, Nissens træsko – også god til nisselandskab

  20,00 DKK
 • lille rød fluesvamp som ekstra tilbehør til nissedør og julelandskab Udsolgt

  Tilbehør til Nissedør, rød fluesvamp – også god til nisselandskab

  20,00 DKK
 • lille brændestabel brændestak som ekstra tilbehør til nissedør og julelandskab

  Tilbehør til Nissedør, brændestabel – også god til nisselandskab

  20,00 DKK
DanishGerman