Tilbehør til Nissedør, Nissen´s julesok – også god til nisselandskab

18,00 DKK

Tilbehør til nissedøren – julesok. Nissen modtager rigtig mange breve med ønskesedler fra børn i hele verden. Derfor har han brug for en sok til julepost.
Højde ca. 3,5 cm. Pakket i cellofanpose, så de er lige til at putte i børnenes julesok eller hænge på pakkekalenderen.
Brug alt det sjove Nissedørs tilbehør lige som du ønsker, og fortæl dine børn eller børnebørn hyggelig julehistorier ved hjælp af Nissedøren og alle de fine ting du kan købe som tilbehør til Nissedøren her i vores nisseshop alttiljul.dk.
Gavesokken er lavet af polystone.

På lager

Beskrivelse

Køb nissedør og tilbehør billigt hos os. Kæmpe udvalg. Ekstra tilbehør til nissedøren, som denne gavesok, Nissens julesok, gør det ekstra sjovt for børnene og deres forældre i december måned.
Køb her den originale Nissedør. Den søde nissedør er meget populær hos børnene, der elsker at pynte op ved nissedøren med små træsko, skål med risengrød, julesok, juletræ, ski og meget mere – alt sammen i mini udgaver, som passer til Nissedøren. En nissedør i dit hjem, vil skabe julestemning og juleglade børn, som spændt venter på, om nissen skulle komme ud af døren. Og det er vigtigt at du holder nissen glad med risengrød og andre lækkerier, så han ikke bliver til en rigtig drillenisse !
Den lille søde nissedør, som fåes i flere varianter, kan skab julehygge og julestemning for alle børn. Giv børnene ekstra tilbehør til Nissedøren i kalendergave og adventsgave, og lad børnene være med til at skabe julehistorier om den lille drillenisse, som bor bag døren. Vi forhandler Nissedøre og et kæmpe udvalg af forskelligt tilbehør til Nissedøren her på vores webshop og nisseshop.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Placering

05-01-02

Du kunne også være interesseret i...

  • mini ski som ekstra tilbehør til nissedør og julelandskab

    Tilbehør til Nissedør, Nissens ski – også god til nisselandskab

    20,00 DKK
DanishGerman