Tilbehør til Nissedør, Nissens lille Bambi – også god til nisselandskab

20,00 DKK

Tilbehør til nissedøren. Brun bambi. Nissen er dyreven, og derfor skal han da også have en sød bambi til at bo hos sig i sin juletræsskov.
Bambi er 4×4 cm.
Pakket i cellofanpose, så de er lige til at putte i børnenes julesok eller hænge på pakkekalenderen.
Brug alt det sjove Nissedørs tilbehør lige som du ønsker.
Fortæl dine børn eller børnebørn hyggelig julehistorier ved hjælp af Nissedøren og alle de fine ting du kan købe som tilbehør til Nissedøren her i vores nisseshop alttiljul.dk.
Bambi, rådyret er lavet af polystone.

På lager

Beskrivelse

Køb nissedør og tilbehør billigt hos os. Kæmpe udvalg. Ekstra tilbehør til nissedøren, som denne søde bambi, gør det ekstra sjovt for børnene og deres forældre i december måned.
Køb her den originale Nissedør. Den søde nissedør er meget populær hos børnene, der elsker at pynte op ved nissedøren med små træsko, skål med risengrød, julesok, juletræ, ski og meget mere – alt sammen i mini udgaver, som passer til Nissedøren. En nissedør i dit hjem, vil skabe julestemning og juleglade børn, som spændt venter på, om nissen skulle komme ud af døren. Og det er vigtigt at du holder nissen glad med risengrød og andre lækkerier, så han ikke bliver til en rigtig drillenisse !
Den lille søde nissedør, som fåes i flere varianter, kan skab julehygge og julestemning for alle børn. Giv børnene ekstra tilbehør til Nissedøren i kalendergave og adventsgave, og lad børnene være med til at skabe julehistorier om den lille drillenisse, som bor bag døren. Vi forhandler Nissedøre og et kæmpe udvalg af forskelligt tilbehør til Nissedøren her på vores webshop og nisseshop.
Tilbehør til nissedør og landskaber. Lad nissen flytte ind hos dig med sin egen lille dør. Giv nissen noget ekstra tilbehør til nissedøren og lad ham bringe julestemning i dit hjem i den hyggelige juletid.

Yderligere information

Vægt 0,012 kg
Placering

05-01-04

DanishGerman