Udsolgt

Tilbehør til Nissedør, rød fluesvamp – også god til nisselandskab

20,00 DKK

Tilbehør til nissedøren – røde svampe. Nisser bor i skoven og i skovbunden gror der svampe – måske disse flotte røde fluesvampe. Heldigvis er denne model ikke giftig – det er nemlig en pyntegenstand som tilbehør til nisselandskab og nissedør. Køb mange forskellige figurer til julelandskaber her i vores nisseshop og julebutik med alt til jul. Højde på svampefiguren er ca. 2,7 cm. Pakket i cellofanpose, så den er lige til at putte i julekalenderen eller børnenes julesok.
Tilbehør til nissedør og julelandskaber.
Lad nissen flytte ind hos dig med sin egen lille dør.
Giv nissen noget ekstra tilbehør til nissedøren og lad ham bringe julestemning i dit hjem i den hyggelige juletid.
Den røde fluesvamp er lavet af polystone.

Ikke på lager

Beskrivelse

Køb nissedør og tilbehør billigt hos os. Kæmpe udvalg. Ekstra tilbehør til nissedøren, som denne fluesvamp, gør det ekstra sjovt for børnene og deres forældre i december måned.
Køb her den originale Nissedør. Den søde nissedør er meget populær hos børnene, der elsker at pynte op ved nissedøren med små træsko, skål med risengrød, julesok, juletræ, ski og meget mere – alt sammen i mini udgaver, som passer til Nissedøren. En nissedør i dit hjem, vil skabe julestemning og juleglade børn, som spændt venter på, om nissen skulle komme ud af døren. Og det er vigtigt at du holder nissen glad med risengrød og andre lækkerier, så han ikke bliver til en rigtig drillenisse !
Den lille søde nissedør, som fåes i flere varianter, kan skab julehygge og julestemning for alle børn. Giv børnene ekstra tilbehør til Nissedøren i kalendergave og adventsgave, og lad børnene være med til at skabe julehistorier om den lille drillenisse, som bor bag døren. Vi forhandler Nissedøre og et kæmpe udvalg af forskelligt tilbehør til Nissedøren her på vores webshop og nisseshop.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg

Du kunne også være interesseret i...

 • lille flagranke 25 cm. som ekstra tilbehør til nissedør og julelandskab

  Tilbehør til Nissedør, flagranke mini – også god til nisselandskab

  20,00 DKK
 • lille mini nissehue 4 x 9 cm. som ekstra tilbehør til nissedør og julelandskab

  Tilbehør til Nissedør, lille nissehue – også god til nisselandskab

  20,00 DKK
 • nissens små træsko som ekstra tilbehør til nissedør og julelandskab

  Tilbehør til Nissedør, Nissens træsko – også god til nisselandskab

  20,00 DKK
DanishGerman