Tilbehør til Nissedør, sød lille mus – også god til nisselandskab

18,00 DKK

Tilbehør til nissedøren – Grå mus eller rotte. Nisser holder meget af dyr og også mus er iblandt nissens bedste venner. Måske danser musene om nissens julegrød for at få en skefuld risengrød.
Længde på musen er ca. 4 cm. Pakket i cellofanpose, så den er lige til at putte i julekalenderen eller børnenes julesok.
Musen er lavet af polystone.

Kun 1 tilbage på lager

Beskrivelse

Køb nissedør og tilbehør billigt hos os. Kæmpe udvalg. Ekstra tilbehør til nissedøren, som denne grå mus, gør det ekstra sjovt for børnene og deres forældre i december måned.
Køb her den originale Nissedør. Den søde nissedør er meget populær hos børnene, der elsker at pynte op ved nissedøren med små træsko, skål med risengrød, julesok, juletræ, ski og meget mere – alt sammen i mini udgaver, som passer til Nissedøren. En nissedør i dit hjem, vil skabe julestemning og juleglade børn, som spændt venter på, om nissen skulle komme ud af døren. Og det er vigtigt at du holder nissen glad med risengrød og andre lækkerier, så han ikke bliver til en rigtig drillenisse !
Den lille søde nissedør, som fåes i flere varianter, kan skab julehygge og julestemning for alle børn. Giv børnene ekstra tilbehør til Nissedøren i kalendergave og adventsgave, og lad børnene være med til at skabe julehistorier om den lille drillenisse, som bor bag døren. Vi forhandler Nissedøre og et kæmpe udvalg af forskelligt tilbehør til Nissedøren her på vores webshop og nisseshop.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Placering

05-01-02

Du kunne også være interesseret i...

 • to små juletræer forskellige højder til nisselandskab og nissedør

  Kunstige chenille juletræer, 2 stk. plastik juletræer til snelandskab

  20,00 DKK
 • lille gavesok julesok. som ekstra tilbehør til nissedør og julelandskab

  Tilbehør til Nissedør, Nissen´s julesok – også god til nisselandskab

  18,00 DKK
 • mini ski som ekstra tilbehør til nissedør og julelandskab

  Tilbehør til Nissedør, Nissens ski – også god til nisselandskab

  20,00 DKK
DanishGerman