Tilbehør til Nissedør, Træsko, RØDE 1 par – også god til nisselandskab

20,00 DKK

Tilbehør til nissedøren. Et par røde træsko som Nissen har sat udenfor sin Nissedør. Han må jo ikke gøre gulvet beskidt i sin lille Nissebolig.
Længde på træskoene ca. 3,5 cm. og de er lavet af polystone. Pakket i cellofanpose, så den er lige til at putte i pakkekalenderen eller julesokken til børnene.
Brug alt det sjove Nissedørs tilbehør lige som du ønsker.
Fortæl dine børn eller børnebørn hyggelig julehistorier ved hjælp af Nissedøren og alle de fine ting du kan købe som tilbehør til Nissedøren her i vores nisseshop alttiljul.dk.
Træskoene er lavet af polystone.

På lager

Beskrivelse

Køb nissedør og tilbehør billigt hos os. Kæmpe udvalg. Ekstra tilbehør til nissedøren, som disse nisse træsko, gør det ekstra sjovt for børnene og deres forældre i december måned.
Køb her den originale Nissedør. Den søde nissedør er meget populær hos børnene, der elsker at pynte op ved nissedøren med små træsko, skål med risengrød, julesok, juletræ, ski og meget mere – alt sammen i mini udgaver, som passer til Nissedøren. En nissedør i dit hjem, vil skabe julestemning og juleglade børn, som spændt venter på, om nissen skulle komme ud af døren. Og det er vigtigt at du holder nissen glad med risengrød og andre lækkerier, så han ikke bliver til en rigtig drillenisse !
Den lille søde nissedør, som fåes i flere varianter, kan skab julehygge og julestemning for alle børn. Giv børnene ekstra tilbehør til Nissedøren i kalendergave og adventsgave, og lad børnene være med til at skabe julehistorier om den lille drillenisse, som bor bag døren. Vi forhandler Nissedøre og et kæmpe udvalg af forskelligt tilbehør til Nissedøren her på vores webshop og nisseshop.

Yderligere information

Vægt 0,01 kg
Placering

05-01-02

DanishGerman