Topspir til juletræ i glas. GULD MAT med blade. H31 cm. Dia. 8 cm.

82,00 DKK

Topspyd / topspir til juletræets top. Fremstillet af glas og passer til alle størrelser juletræer. Dette spir til dit juletræ har en flot mat guldfarvet overflade med et glitter bladmønster hele vejen rundt som giver en flot reflekseffekt, når julelysene er tændt på juletræet, og omgivelserne fyldes med julestemning. Spiret er 31 cm. høj og har en diameter på 8 cm. på bredeste sted. . Denne model hedder B på fotoet. Dette juletræstopspir ligger i fin æske med formstøbt indsats, som kan bruges til sikker opbevaring af topspirret, når det ikke er jul.

På lager

Varenummer (SKU): 170093B Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Her kan du købe de flotte spir til at sætte i juletræets top. Vi har mange farver med og uden mønstre – bl.a. dette glasspir i mat guldglimmer med blade til at sætte i toppen af juletræet. Der findes mange former for figurer og julepynt til at sætte i toppen af juletræet. Mange sætter en stjerne i toppen, andre en engel eller en nisse. Det er også flot at sætte et spir i toppen af juletræet. Topspir til juletræ er gammelt julepynt, forstået på den måde, at det nostalgisk julepynt til juletræet. Topspir blev i gamle dage mest brugt i hjem, der ikke yndede at benytte en topstjerne på grund af topstjernens kristne budskab. Vi har et kæmpe udvalg af topspir til juletræ her på webshoppen. Vi har meget flotte juletræs spir i glas i guld og sølv og rød og hvid.
Her på siden kan du finde topstjerner og topspir til alle slags juletræer. Vi har et meget stort udvalg af stjerner til toppen af juletræet og du kan købe dem i materialer som plastik, metal og lametta. Vi har topstjerner til alle almindelige størrelser juletræer, det vil sige helt fra de små juletræer til børneværelset op til ca. 3 – 4 m. i højden.
Du kan også finde meget flotte spir til juletræer i både glas og plastik. Kig dig omkring på siden og find netop den topstjerne, som du kan tænke dig på dit juletræ.
I begyndelsen af 1900 årene blev en del juletræer også pyntet i toppen med et spir fremstillet af skinnende glas. Spiret blev mest brugt de hjem og miljøer, hvor man ikke ville referere til stjernens symbol i den kristne tro. Juletræets top har haft forskellige symboler op igennem historien. I dag er det mest brugt at pynte sit juletræ i toppen med juletræsstjernen, som skal symbolisere Betlehemsstjernen, som ledte de 3 vise mænd til stalden, hvor Jesus blev født. Men også de flotte glasspir bliver brugt i toppen af juletræer i dag.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Placering

46-02-03

DanishGerman