Topstjerne GULD iskrystal plastik 19 cm. – juletræspynt

22,00 DKK

Topstjerne som kan bruges til alle slags juletræer. Den er guld farvet og belagt med guld glitter. Diameter 19 cm. Topstjernen er lavet af plastik og har facon og mønster som en iskrystal eller en snefnug. Juletræsstjernen skal sidde i toppen af dit juletræ.

På lager

Varenummer (SKU): 29021 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Topstjerner til juletræ finder du her. Meget stort udvalg af billige topstjener i metal og plastik. Topstjerne i guld, plastik som en iskrystal, som denne, er populær.
Denne stjerne til juletræstop vil skabe julestemning i dit hjem, når den sidder i toppen af dit juletræ. Igennem tiden har der været forskellige traditioner for, hvad man har sat i toppen af juletræet. I “Peters Jul” nævnes det, at der sidder en stork i træts top, og sidenhen har der været tradition for både engle og spir. AT der i de fleste danske hjem er tradition for en stjerne i juletræets top skyldes selvfølgelig Betlehems stjernen, som lyste over stalden hvor Jesus blev født. Den lysende stjerne på himlen ledte de 3 Visemænd til Bethelem, som der står beskrevet i juleevangeliet i Mathæus evangeliet i Biblen.

Topstjerner og alt slags julepynt til juletræer. Den store stjerne på toppen af træet er som prikken over i´et, og du finder det største udvalg af topstjerner til juletræer her. Meget stort udvalg af billige topstjener i metal og plastik i mange farver og meget flotte glas topspir til juletræ.
Topstjernen på juletræet er noget alle mennesker ser og lægger mærke til, og derfor skal du vælge lige nøjagtig den topstjerne eller det topspir, som du bedst kan lide. Her på Alttiljul.dk kan du købe flotte og billige topstjerner. Vi har topstjerner i plastik i mange forskellige farver, og topstjerner i metal. Det kan være at du gerne vil have at topstjernen skal passe i et farvetema på juletræet. Det kan også være at du har tradition for en topstjerne i sølv eller en topstjerne i guld. Her på webshoppen har vi et kæmpe udvalg af topstjerner og alt julepynt til juletræ til meget billige priser. Nem bestilling og hurtig og billig levering til din dør eller pakkeshop.

Yderligere information

Vægt 0,13 kg
Placering

02-03-02

DanishGerman