Topstjerne til juletræ m/batteri og LED lys – varm hvid

111,00 DKK

Denne topstjerne kan bruges på alle slags juletræer, Den har LEDlys med 10 pærer, som lyser en varm hvid farve.

Topstjernen bruge 3 x AAbatterier som ikke medfølger.
Topstjerne har følgende mål: 24 x 5 x 22 cm.

Denne topstjerne med lys gør dit juletræ endnu smukkere at se på

På lager

Varenummer (SKU): 2025PO Kategorier: , ,

Beskrivelse

Topstjerner og alt slags julepynt til juletræer. Køb alt til jul i stor julebutik med webshop. Du finder her alle slags juletræspynt til billige priser.
Den store stjerne på toppen af træet er som prikken over i´et, og du finder det største udvalg af topstjerner til juletræer her. Meget stort udvalg af billige topstjerner i metal og plastik i mange farver og meget flotte glas topspir til juletræ.
Topstjernen på juletræet er noget alle mennesker ser og lægger mærke til, og derfor skal du vælge lige nøjagtig den topstjerne eller det topspir, som du bedst kan lide. Her på Alttiljul.dk kan du købe flotte og billige topstjerner. Vi har topstjerner i plastik i mange forskellige farver, og topstjerner i metal. Det kan være at du gerne vil have at topstjernen skal passe i et farvetema på juletræet. Det kan også være at du har tradition for en topstjerne i sølv eller en topstjerne i guld. Her på webshoppen har vi et kæmpe udvalg af topstjerner og alt julepynt til juletræ til meget billige priser. Nem bestilling og hurtig og billig levering til din dør eller pakkeshop.
Søger du efter juletræspynt til dit juletræ? Her på siden finder du alt indenfor topstjerner, julekugler, engle, flag, lysholdere, juletræstæppe og alt til jul. Når det er tid for at pynte juletræ, er der mange traditioner med juletræspynt rundt om i de danske hjem. For nogle er det den nostalgiske juletræspynt som hænges på juletræet, og andre kan lide at finde nyt og moderne juletræspynt til at hænge på juletræet. Der er helt frit valg for hvilken slags julepynt, man ønsker at pynte op med. Hver familie har ofte sin helt egen tradition med julepynt og juletræspynt.

Yderligere information

Vægt 1,3 kg
Placering

02-03-04

DanishGerman