Topstjerne til juletræ, VINTER HVID plastik med glitter og lametta, 21 cm.

39,00 DKK

Topstjerne til juletræ, VINTER HVID plastik med glitter og lametta, 21 cm.
Denne topstjerne passer til alle slags. juletræer. Stjernen er fremstillet af plastik og den har glitter til begge sider. Juletræsstjernen er vinter hvid og den er 21 cm. høj og 21 cm. bred. Stjernen skal sættes på juletræets top ved hjælp af røret forneden, som sættes ned over toppen på juletræet, og så sidder stjernen fint i juletræets top.

På lager

Varenummer (SKU): 410494 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Topstjerner til juletræ finder du her. Meget stort udvalg af billige topstjerner i metal og plastik. Topstjerne i vinter hvid, plastik med glitter og lametta diam. 21 cm. er populær.
Denne stjerne til juletræstop vil skabe julestemning i dit hjem, når den sidder i toppen af dit juletræ. Igennem tiden har der været forskellige traditioner for, hvad man har sat i toppen af juletræet. I “Peters Jul” nævnes det, at der sidder en stork i træets top, og sidenhen har der været tradition for både engle og spir. AT der i de fleste danske hjem er tradition for en stjerne i juletræets top skyldes selvfølgelig Betlehems stjernen, som lyste over stalden hvor Jesus blev født. Den lysende stjerne på himlen ledte de 3 Visemænd til Bethelem, som der står beskrevet i juleevangeliet i Mathæus evangeliet i Biblen.

Topstjerner og alt slags julepynt til juletræer. Den store stjerne på toppen af træet er som prikken over i´et, og du finder det største udvalg af topstjerner til juletræer her. Meget stort udvalg af billige topstjerner i metal og plastik i mange farver og meget flotte glas topspir til juletræ.
Topstjernen på juletræet er noget alle mennesker ser og lægger mærke til, og derfor skal du vælge lige nøjagtig den topstjerne eller det topspir, som du bedst kan lide. Her på Alttiljul.dk kan du købe flotte og billige topstjerner. Vi har topstjerner i plastik i mange forskellige farver, og topstjerner i metal. Det kan være at du gerne vil have at topstjernen skal passe i et farvetema på juletræet. Det kan også være at du har tradition for en topstjerne i sølv eller en topstjerne i guld. Her på webshoppen har vi et kæmpe udvalg af topstjerner og alt julepynt til juletræ til meget billige priser. Nem bestilling og hurtig og billig levering til din dør eller pakkeshop.

Yderligere information

Vægt 0,13 kg
DanishGerman