Trommer med Bramming nisser til juletræ – 3 stk. i æske

31,50 DKK

Den populære og nostalgiske Bramming nisse er her kommet på de gode gammeldags papir og karton trommer til juletræet.
Diameter 5 cm. Højde på trommen 2,5 cm.
Prisen er pr. pk. á 4 stk.

På lager

Beskrivelse

Med disse Bramming trommer på dit juletræ bliver det ren julenostalgi. Intet juletræ uden trommer – du kan købe juletræspynt og andre Bramming nisser her i jule-shoppen til billige pris.

Trommer på dit juletræ er gammel tradition. Hvem kender ikke denne julesang “Højt fra træets grønne top..” med linien “Peter har den gren så kær, hvorpå trommen hænger…”.
Som gammeldags juletræspynt skal man også huske flagranker, trommer, engle og ikke mindst de hjemmelavede flettede papir stjerner. Flagranker med det danske flag kan føres helt tilbage til tiden omkring krigen i 1864, hvor dele af Danmark, var kommet under tysk styre. I samme periode blev det også meget populært at hænge trommer på juletræet – igen for at symbolisere fædrelandskærligheden til Danmark. Hvide engle på juletræet samt stjerner, evt. flettet af hvide papirstrimler hører til kategorien kristent julepynt. Englene, som hænges på juletræet symboliserer Englen Gabriel, som gav Jomfru Maria budskabet om, at hun skulle føde Jesus. Stjerner på juletræet symboliserer Bethlehems stjernen, som lyste på himlen og stalden, hvor det lille Jesus barn var født. Du kan her se et kæmpe udvalg af nostalgisk og gammeldags juletræspynt, som kan købes her på webshoppen alttiljul.dk/produkt-kategori/alt-til-juletraeet/diverse-til-juletraeet/

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Placering

03-05-02

DanishGerman