Tilbud Kommer snart

Turkis stearinlys, 5,8 x 15 cm. med riller, Kasse à 12 stk. bloklys

119,00 DKK

Ekstra TILBUD: Turkise – petroleums farvede stearinlys med dekorations riller i overfladen. Kasse med 12 stk.
Diameter 5,8 cm. Højde 15 cm. Vægt 285 gram. Brændetid 50 timer pr. lys.
Utrolig flotte og smukke bloklys.
Stearinlysets overflade er rillet ligesom bølgepap, og dette mønster giver en flot stjerneformet overflade øverst på stearinlyset, når det brænder.
Køb en hel kasse med 12 stk. og spar penge.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 111601 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Ekstra TILBUD: Køb en hel kasse med 12 stk. turkise stearinlys med riller og spar penge. Køb dine stearinlys her til Danmarks billigste priser. Hurtig og billig levering.
Find stearinlys til fest – f.eks. stearinlys til barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, fødselsdag, havefest – ja til alle livets fester. Vi synes bare at bloklys giver en fantastisk julestemning. Og det er der mange andre der også synes. Derfor har vi så stort et udvalg – Både her på vores webshop og i vores gårdbutik alttiljul.dk/aabningstider-butik/ som er åben næsten hele året rundt.
Hvis du bestiller som firma, institution eller privatperson her på nettet, er der meget favorable leveringspriser. Se vores handelsbetingelser og læs mere om leveringspriser.

Køb HYGGE og JULESTEMNING

Her på Alttiljul.dk sælger vi stearinlys som bruges hele året rundt. Vi har mange andre slags lys end julelys.
Vi sælger 1. kvalitets stearinlys til billige priser, fordi vi køber overskud og restpartier fra en meget anerkendt dansk stearinlysfabrik. Vores måde at købe varer ind på, gør at vi kan sælge bloklys, dekorationslys, stagelys, fyrfadslys og alle slags stearinlys til billig pris, selvom de normalt er meget dyre stearinlys på grund af den gode danske kvalitet.
Hos Alttiljul.dk kan vi tilbyde et kæmpe udvalg af flotte stearinlys og bloklys i forskellige farver og størrelser. Du finder også store bloklys og mindre stearinlys og stearinlys som matcher med hinanden. Kort sagt du kan helt sikkert finde de rigtige stearinlys hos os.
Vores sortiment af stearinlys og bloklys består af 1. kvalitets stearinlys med en lang brændetid, men stadig billige stearinlys i forskellige størrelser, former og farver. Og med vore meget lave priser på stearinlys kan du skabe det helt rette atmosfære og stemning, uden at det bliver en dyr fornøjelse.

Yderligere information

Vægt 4 kg

Du kunne også være interesseret i...

  • turkis stearinlys med riller som lyngby vase

    Turkis bloklys med riller, 5,8 x 15 cm. Smukt stearinlys

    12,00 DKK
DanishGerman