Tyk lametta guirlande juleranke 270 cm., HVID Ø7,5 cm – flot julepynt

27,00 DKK

Tyk lametta guirlande juleranke, HVID. Kraftig lametta ranke til juletræ eller som guirlande i loftet eller i julepyntede vinduer.
Denne juleguirlande eller ranke har en diameter på 7,5 cm. og en længde på 270 cm.
Den er blød og lækker lavet af tynde glitrende lametta folie strimler.

På lager

Beskrivelse

Sådan en lametta guirlande er ren nostalgisk julepynt. Du kan købe den i mange forskellige farver. Denne her er HVID, som er en klassisk julefarve. Den kraftige lametta guirlande bruges til at hænge på juletræet eller som julepynt rundt i dit hjem. Pynter du op til jul med lametta ranker, vil det give julehygge, julestemning og flot udsmykning i alle de rum, den bliver hængt op i rundt om i dit hjem. Juleguirlanden kan selvfølgelig også bruges til juletræ, så du får et traditionelt smukt pyntet juletræ i din stue.
Du kan her se alle de mange farver og typer lametta guirlander, som vi sælger alttiljul.dk/?s=lametta+guirlande
At pynte sit hjem op til jul, er noget som de fleste glæder sig til. Nogle personer starter 1. december med at pynte sit hjem op, andre har al julepynt fremme til 1. søndag i advent og andre igen starter i november eller før. Der er mange forskellige traditioner for hvornår man pynter op til jul og hvordan man pynter op til jul. Men fælles for alle er, at når først julepynten er på plads, så starter den glade og hyggelige juletid. Der findes meget forskelligt julepynt og man kan vælge lige nøjagtig det, som man bedst kan lide. Nogle kan bedst lide nisser, nogle kan bedst lide engle og andre igen er vild med små pynte juletræer.

Yderligere information

Vægt 0,07 kg
Placering

04-02-03

DanishGerman