Vindseltråd til juledekorationer SØLV, 2 rl. á 30 m. BILLIG ståltråd

18,00 DKK

Denne sølvfarvet vindseltråd er nem at arbejde med. Du får 2 ruller med hver 30 meter SØLV farvet metaltråd for den billige pris.
Flot dekorationstråd til binding af blomster, gran, juledekorationer. Er også flot selvom den skulle være synlig.

På lager

Varenummer (SKU): 708274 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Når du skal binde adventskrans eller en anden krans af pyntegrønt, skal du bruge en god ståltråd som vindseltråd. Denne i SØLV er både stærk og dekorativ.
Når du skal lave juledekorationer til dit hjem, finder du pynt til din juledekoration nemt og billigt her. At lave juledekorationer til jul er noget af den hyggeligste aktivitet man kan gøre i dagene i december op til jul. Det er sjovt og hyggeligt at lave sin egen juledekoration. Du kan lave juledekoration med kalenderlys, som du må begynde at tænde allerede den 1. december. Du kan også lave juledekorationer med bloklys eller med dekorationslys. Man kan vælge røde lys og hvide lys, som er meget traditionelle julefarver, men det er også populært at vælge et stearinlys i en farve, som passer ind i dit hjem. Her på siden kan du købe bloklys alttiljul.dk/produkt-kategori/bloklys/ og dekorationslys alttiljul.dk/produkt-kategori/dekorationslys/ i mange farver og størrelser

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
DanishGerman