Tilbud

Vinduespynt som snemand selvklæbende i plastik, som samlesæt. Pynt i vinduet

18,00 DKK

Vinduesdekoration i plastik af snemand. Sættes nemt fast på et vindue eller et spejl.

Figuren kan sættes på og tages af uendelig mange gange. En god kalendergave eller adventsgave til børn.
Arkets str. 50 x 16 cm.
Sjov plastik vinylfigur til vinduer til jul med Snemand med halstørklæde og hat.
Her får du en selvklæbende snemand iført sort hat og rødt halstørklæde. Vinduesdekorationen er fremstillet i plastik og måler ca. 33,5 cm. opsat

På lager

Varenummer (SKU): 6008415516S Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

At finde julepynten frem er lige hyggeligt hvert år. Hvis du mangler noget nyt og sjovt at pynte op med, så skal du satse på den her snemand. Du sætter den nemt fast på et vindue eller et spejl. Figuren vil være perfekt i børneværelset, i entréen eller i udestuen. Måske kan han få følgeskab af en tilsvarende figur af julemanden eller andre venylfigurer, så der laves en hel historie på dit vindue.

Her får du en selvklæbende snemand iført sort hat og halstørklæde. Vinduesdekorationen er fremstillet i plastik og kan genbruges mange gange. Lad dine børn vokse op med venylfigurer, som de selv kan pynte op med og giv dem på denne måde følelsen af gode minder og nostalgi når de selv vil huske når de bliver voksne.
Vinylfigurer kan også sættes på køleskabe og andre glatte overflader.
Julefigurer julepynt og vinylfigurer til vinduer. Pynt til jul og alt tilbehør tii jul er vores speciale. Vores nisseshop og webshop har Alttiljul. Kæmpe udvalg af billige julefigurer til jul.
Her på hjemmesiden alttiljul.dk i vores webshop kan du købe lige netop det julepynt, som du ønsker at bruge til at pynte op til jul i dit hjem. Du kan købe færdigt julepynt lige til at hænge op eller sætte på din hylde, men du kan også købe hobbyposer, stjernestrimler, piberensere og lav-selv flettehjerter og kræmmerhuse, så du kan gør-det-selv med julepynten. Kig dig omkring i vores julewebshop alttiljul.dk hvor du kan købe alt i julepynt til din jul.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Placering

04-01-04

DanishGerman