Vinylfigur til vinduer, vinduesdekoration til jul, snemænd, gaver og iskrystaller

47,00 DKK

Vinylfigur til vinduer, vinduesdekoration til jul, snemænd, gaver og iskrystaller.
Arket måler 49.6 x 29,5 cm. Der er ca. 10 stickers pr. ark.
Denne model hedder D på fotoet.
Denne model fås i flere varianter. Se andet foto
Vinyl figurer kan sættes på vinduer, køleskab og andre hårde glatte overflader.
Lav vindues dekoration til jul på børnenes værelse eller i køkkenvinduet.
Disse stickers kan bruges som julepynt i vinduer og er perfekt som kalendergave.

På lager

Varenummer (SKU): 461592-4 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Udforsk vores kæmpe udvalg af vinylfigurer til jul til vinduer. Denne, med snemænd, gaver og iskrystaller samt vore andre plastik stickers, er perfekt vinduesdekoration til jul. Skab julestemning i dine vinduer med julefigurer i vinyl, som kan ses både indefra og udefra. Få den hyggeligste jul med smuk og hyggelig julepynt til vinduer, som er nem at anvende perfekt julepynt for de yngste børn. Vinylfigurerne kan tages af og på uendelig mange gange, så derfor synes de små børn, at det er sjovt af lege med dem på vinduet. Vinylfigurer kan også sættes på køleskabe og andre glatte overflader.
Julefigurer julepynt og vinylfigurer til vinduer. Pynt til jul og alt tilbehør tii jul er vores speciale. Vores nisseshop og webshop har Alttiljul. Kæmpe udvalg af billige julefigurer til jul.
Her på hjemmesiden alttiljul.dk i vores webshop kan du købe lige netop det julepynt, som du ønsker at bruge til at pynte op til jul i dit hjem. Du kan købe færdigt julepynt lige til at hænge op eller sætte på din hylde, men du kan også købe hobbyposer, stjernestrimler, piberensere og lav-selv flettehjerter og kræmmerhuse, så du kan gør-det-selv med julepynten. Kig dig omkring i vores julewebshop alttiljul.dk hvor du kan købe alt i julepynt til din jul.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Placering

01-01-02

DanishGerman