Vinylfigurer til vinduer med bil med Julegaver og Juletræ, STOR

40,00 DKK

Ark str. 34,5 x 28,5 cm. Figurerne kan sættes på og tages af uendelig mange gange.
Sjov plastik vinylfigur med julemand i bil med julegaver og juletræ.
Denne model hedder B på fotoet. Der er 1 ark i posen.

Vinyl figurer kan sættes på vinduer, køleskab og andre hårde glatte overflader.
Denne slags julepynt er perfekt til børn og som kalendergave.

På lager

Varenummer (SKU): 460062B Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Kæmpe udvalg af vinylfigurer til at sætte på vinduer og køleskab. Vi har store figurer, som denne her med julemandens bil, og vi har de gode gammeldags plastik julefigurer til snelandskabet på dit vindue. Vinylfigurer som vindues dekoration er en fanstastisk form for julepynt til de yngste børn, da disse jule plastikfigurer kan sættes på og tages af vinduet uendelig mange gange. Vinyl julepynten kan også sættes på køleskabsdøren eller andre glatte overflader. Brug ark med vinylfigurer som adventsgave og kalendergaver til børnene og børnebørnene.
Her på hjemmesiden alttiljul.dk finder du mange forskellige varer som er perfekte som kalendergaver til pakkekalender og adventsgaver til børn og voksne. Du kan gøre det i god tid inden jul, så du undgår stress og jag, for at få alle de små pakker bragt i orden. Og det er nemt at bestille online og få varerne sendt enten til din hjemmeadresse, din arbejdsplads eller til en af de mange GLS pakkeshops, som findes rundt om i landet. På den måde undgår du også, at dine børn ser hvad du køber. Du kan i al hemmelighed gøre dine indkøb og få dem tilsendt og gemt af vejen, så dine børn ikke opdager, hvad du har købt til dem. Se f.eks. det kæmpe udvalg vi har af sjove julespil til alle aldre. Der er lige fra ”SOFUS” spillet (spilles som SortePer), adskillige udgaver af vendespil / huskespil til de lidt mere avancerede spil som ”Julius´s Juleby” (en slags Matador-spil for børn) og ”Nissemor med slaw i” (kendes også som Bedstemor med slaw i) alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julespil-og-hobby/
Hobbyartikler er også altid et hit som kalendergave til børnene. Vi har mange forskellige hobbyposer, stjernestrimler, klippeark med kravlenisser og kræmmerhuse og meget meget mere.

Kig dig omkring i vores julewebshop alttiljul.dk hvor du kan købe alt i julepynt og stearinlys til din jul.

Yderligere information

Vægt 0,08 kg
Placering

01-01-03

Du kunne også være interesseret i...

  • vinylfigur med iglo og pingviner

    Vinylfigur til vinduer, vinduesdekoration til jul med pingviner på ski

    16,00 DKK
  • vinylfigur med iglo og pingviner

    Vinylfigur til vinduer, vinduesdekoration til jul, snemand på skøjter

    16,00 DKK
DanishGerman