Yatzy spil med Julius nisser, sjovt julespil med terninger og blok

39,00 DKK

Klassisk yatzy spil med Julius nisser, sjovt julespil som jule yatzy for hele familien. Med 5 terninger og blok med længde på 14 cm og med 50 sider. Spilleregler medfølger bagpå pakken.

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 16001184 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Klassisk yatzy spil med nisser og julefigurer, sjovt julespil for hele familien med Julenissen Julius. Med 5 terninger og blok med 50 sider. Spilleregler: Jule yatzy spilles med 5 terninger og fra 2-6 deltagere. Den yngste starter spillet. Hver spiller har tre kast, men må gerne nøjes med færre. Terningerne kan tages op igen efter hver kast, indtil spilleren har kastet tre gange. Den pointsum man får (1 piont pr. ens motiv) noteres i skemaet. Spilleren afgør selv, hvilke motiver han/hun vil samle på. Pointsummen indføres i en af rubrikkerne i skemaet. Rækkefølgen på skemaet behøver ikke at blive fulgt. En rubrik må kun anvendes en gang. Kan en pointsum ikke noteres, fordi de pågældende rubrikker er opbrugte, noteres der 0 point i et felt i en af de øvrige ledige rubrikker. Dette felt kan så ikke bruges igen. Er den samlede pointsum på pointskemaets øverste halvdel 18 eller derover, tildeles der en bonus på 10 point. Man har juleyatzy, når man slår 5 ens motiver. Vinderen af juleyatzy er spilleren med flest point. Skal du bruge et nyt sjovt brætspil til juledagene eller til mandelgave? Så har du fundet det rigtige sted at kigge. Køb jule yatzy og andre spil til jul billigt her. Her finder du de bedste brætspil til julens underholdning. Vi har mere end 25 forskellige brætspil og kortspil for alle aldre med jul som tema. Leder du efter spændende puslespil med julemotiv, så har vi puslespil i flere forskellige størrelser. Når familien skal hygge sig sammen i juletiden er det fantastisk at have et sjovt julespil, som man kan spille sammen. Brætspil er et hit og god underholdning for alle aldre, og her på webshoppen alttiljul.dk har vi et kæmpe udvalg af sjove julebrætspil. Tør du udfordre dit barn eller barnebarn i huskespil eller vendespil, hvor det går ud på at finde 2 ens billeder eller 2 billeder som passer sammen? Et 4 årigt barn er en knag til at huske eller skal I spille Jule Ludo, hvor brættet og brikkerne er i juletema? Så vil julehumøret helt sikkert brede sig blandt deltagerne. Sjove spil til jul er gode som kalendergaver og adventsgaver. Skal man lave en billig pakkekalender til sit barn, er det en god ide at købe puslespil og dele brikkerne op i 24 gaver, så barnet får en eller flere brikker til puslespillet hver dag i december. Puslespilsbrikker kan puttes i kalenderposer som disse alttiljul.dk/butik/julekalender-poser-med-numre-1-24-2/ så kan det ikke gøres nemmere og billigere.
Mange af julespillene har Julius Nissen som temafigur. Nissen Julius og hans nissefamilie er en hyggelig julefigur, som går igen på mange af vores julevarer alttiljul.dk/produkt-kategori/juliusnisser/ .
Familiehygge på adventssøndage i december måned er noget vi alle ønsker os. Sneen daler udenfor vinduet – det er koldt og frost udenfor eller også er det regn og rusk. Familien sidder i stuen og hygger sig med varm kakao i hvert sit julekrus, kalenderlyset i juledekorationen er tændt og adventslyset er tændt. Det er lige netop sådan en dag at det er skønt at have et af de bedste julespil på markedet, som man kan underholde familien med. Se hele vores udvalg af spil til jul i vores nisse-shop og jule-shop her alttiljul.dk/produkt-kategori/diverse-julevarer/julespil-og-hobby/

Yderligere information

Vægt 0,11 kg
Placering

06-01-01

DanishGerman