Forside » Gårdbutik » Arrangementer og oplevelser » Kaffeladen

Kaffeladen er en julecafé med æbleskiver og gløgg

I forlængelse af vores julegårdbutik har vi vores populære jule-cafe, KAFFELADEN

Caféen åbner hvert år den anden lørdag i november og har ÅBEN ALLE UGENS DAGE fra kl. 10 – 17

Vores Julecafé hedder KAFFELADEN, fordi vi har renoveret vores gamle lade med loft til kip og indrettet den i gammel stil. Her har vi en hyggelig KAFFELADE på 145 m2. – og der er plads til alle, som har lyst til vores julemenu samt julehygge, julemusik og dejlige juledufte.

Når du har

   • gået ude i gårdspladsen/torvepladsens hyggelige boder
   • været i den mest hyggelige julebutik
   • været ude i skoven for at finde dit juletræ
   • gået rundt en tur rundt på vores nissesti

så besøg vores hyggelige KAFFELADE og få varmen med et krus varm gløgg, kakao eller kaffe/te samt vores populære ÆBLESKIVEBUFFET, hvor man må spise alle de æbleskiver man kan. Der er masser af borde og stole, så der er plads til hele familien. KAFFELADEN ligger i sammenhæng med resten af butikken, så hvis farmand ikke vil gå rundt og kigge mere, så kan han bare sætte sig ved et af bordene og nyde lidt godt til ganen.

Priser i Kaffeladen fra 12. november 2022

ÆBLESKIVEBUFFET: 48 kr:

Spis alle de æbleskiver du kan og få 1 drikkevare med i prisen Vælg mellem: 1 krus gløgg (250 ml) eller 1 krus kakao (250 ml) eller 1 krus saftevand eller kaffe/te ad libitum

3 STK ÆBLESKIVER: 18 kr.

1 KRUS GLØGG (250 ml) med rosiner og mandler: 20 kr.

1 KRUS VARM KAKAO (250 ml) med flødeskum: 20 kr.

KAFFE / TE Ad libitum: 15 kr.

1 KRUS ØKOLOGISK SAFTEVAND fra Søbogaard  eller ½ l vand i flaske: 10 kr.

Derudover tilbyder vi forskellig slik og chokolade.

Vi tager også meget gerne imod busselskaber og andre større selskaber, men i så tilfælde skal der reserveres plads. Ring til Tlf. 7060 5711 og forhør nærmere.

Øster Skovgård er handicapvenlig

Vi har ry for at være handicapvenlige. Vi har ingen trapper nogen steder. Vi har en bred indgangsdør til butikken, forholdsvis brede gange rundt i butikken og god plads i Kaffeladen.

Vi har handicapvenligt toilet, som overholder reglerne for det.

Udenfor har vi store flisebelagte områder, og man må gerne køre op på fliserne, for at få kørestolsbrugerne ud af bilen, og lige sådan når I skal hjem igen.

Vores Nissesti rundt i skoven er belagt med knuste muslingeskaller, som danner et okay fast underlag. Flere kørestolsbrugere og rollatorer har gået turen.

Vi har besøg af rigtig mange plejehjem og institutioner med handicappet personer, og I er MEGET VELKOMNE HER og vi vil forsøge at give Jer en god og hyggelig oplevelse hos os.
Hvis man er en større flok kørestolsbrugere og I ved hvilken dato I kommer, og gerne vil I Kaffeladen og spise æbleskiver, så kan man maile eller ringe og booke et bord, og vi vil så tage hensyn til, at der er plads til kørestole.

For større grupper handicappede kan det være en god ide at komme på hverdage, da der i weekenden oftest er flest mennesker her.

Men I er velkommen på alle dage – dette blot til venlig information 🙂