Forside » Gårdbutik » Arrangementer og oplevelser » Julegårdbutikken

Danmarks største jule gårdbutik

Velkommen i Danmarks største jule-gårdbutik med ALT til jul.

STEARINLYS OG SERVIETTER – ET MEGET STORT UDVALG PÅ ET STED…..

Stearinlysene er en af vore store artikler, hvert år sælger vi ca. 12 tons, lysene bliver solgt 70-80% billigere end den normale butikspris. Næsten alt bliver solgt til kilopris. Vi opkøber overskudsproduktioner, udstillingspaller, ”lykkepaller” og udvalgte varer. Har du ikke mulighed for at besøge os i butikken, så tjek vores webshop, hvor mange af vores varer også kan købes.

Vores kæmpe sortiment, består af over 1000 forskellige slags stearinlys, bl.a. af: Runde eller firkantet bloklys, kuglelys, pyramidelys, stagelys, kertelys, flydelys, rustikke lys, glatte lys, fyrfadslys, duftlys, figurlys, Adventslys, kalenderlys, dekorationslys, juletræslys, udendørslys og mange flere. Lysene findes næsten i alle farver.

Vi er meget opmærksomme på kvaliteten af vore lys, selvom vore lys er billige, er de af en høj kvalitet, da vi opkøber overskud fra anerkendte fabrikker.

Som kunde, snup da en indkøbskurv og gå på opdagelse i vores skønne butik.

Ved kassen bliver lysene vejet og du/i betaler pr. kilo. Fra kunderne har vi ofte hørt, ”koster det ikke mere”, denne kommentar glæder os meget, da kunde tilfredshed spiller en stor rolle for os, her på Østerskovgård.

Brug også stearinlys som værtindegave, fødselsdagsgave, firmagave, julegave m.m. Vi har altid et stort udvalg af indpakkede gaver, vi kan også pakke ind efter eget valg også på forud bestilling.

Af JULESERVIETTER, har vi også et stort udvalg, vi har altid langt over 50 forskellige motiver at vælge imellem, med mange super søde

NISSER, JULEPYNT, ENGLE OG KRYBBESPIL.

Nisser hører selvfølgelig Julen til og vi har rigtig mange af dem.

BRAMMING nisser, BABY nisser og JULIUS nisser.Vi forhandler både de populære ”gammeldaws”

BRAMMING- NISSER, der kan stå, hænge, kravle på kant og meget mere.

Den nostalgiske BRAMMING nisse fås som karton-kravlenisse, hvor der er ark, i selv kan klippe ud. Der er også i store, hvor der er tryk på begge sider, i flere størrelser – lige til at hænge op, de findes også i træ, som kan anvendes udendørs.

BABY- NISSER, er en stor artikel for alle aldersgrupper

Af de søde BABY nisser, findes der flere hundrede forskellige modeller at vælge imellem. Vi har de gamle populære modeller, og hvert år kommer der nye, så der er rig mulighed for at udvide nisse landskabet.

JULIUS-NISSEN

Hele familien JULIUS står klar på hylderne her på Østerskovgård, klar til at komme med dig hjem.

Der findes mange modeller og prisklasser, og helt sikkert en eller flere der passer hjem til lige præcis dig og din familie.

JULEPYNT og JULETRÆSPYNT

Vi har altid flere tusinde juleartikler i butikken, når du/i handler julepynt hos os, behøver i kun at handle et sted. Så tà familien med og kom ud, bliv inspireret og kom i julehumør.

ENGLE – Julen har englelyd

Engle hører også julen til, dem har vi også her på Østerskovgård, vi har flere forskellige slags, jule englen er en smuk kontrast til Nisser og juletræer, vi har dem som ophæng eller stående figurer i flere forskellige størrelser og udgaver.

KRYBBESPIL

Krybbespil er en vigtig del af julen for rigtig mange familier, da julen traditionelt er en religiøs højtid. Vi har her i butikken mange forskellige krybbespil, i alle størrelser og forskellige udseender, der er nogle til enhver smag og hjem, store som små.

JULETRÆSPYNT – Vi har alt til dit juletræ, lige fra juletræsfod til topstjerne og alt der imellem.

Vi har Juletræslys + holdere dertil, elektriske lyskæder, stjerner, hjerter, engle, glimmer, trommer, kugler i alle farver og meget, meget mere i alle mulige forskellige modeller.

En af vores store artikler er Julekugler i både glas og plastik, de fleste glaskugler sælges løse, så du har mulighed for at mikse dem, lige præcis som du har lyst til, de findes i et hav af farver, størrelser og modeller. Har du børn eller børnebørn med, så kan de også vælge en julekugle, som de syntes passer til jeres juletræ, uden i behøver at købe en hel æske.

Alt er til meget billige priser, så alle kan være med.

Vi har et bredt udvalg af ensfarvede julekugler, som er meget populære at bruge til at sætte tekst på. Du kan købe billige julekugler i både glas og plastik, som er velegnet til dette formål. Pakker med ensfarvede julekugler har vi både i butikken og på vores webshop, så har du ikke mulighed for at komme i butikken, så tjek vores webshop, mange af vores varer kan også købes der.

Her på Østerskovgård får vi besøg af ”kugle” Connie, hos hende kan du få sat tekst, navn, årstal eller hvad du ønsker på dine julekugler. Se i ”Datoer til kalenderen”, hvornår Connie er her.

JULEDEKORATIONER – Vi har alt hvad julehjertet begærer

Krukker, fade, ler, oasis, gran, lys, bånd og et meget bredt udvalg af dekorationspynt. Alt er til billige priser så kun fantasi og kreativitet sætter grænsen for, hvor meget du skal bruge.

Vi har også færdiglavet juledekorationer til salg, med kalenderlys, adventslys eller alm. dekorationslys. Vores dekorations-nisse Ellen, er her mange dage i løbet af November og December, hvor hun står i butikken og producerer dekorationer og julekranse, så mangler du ideer til årets juledekoration m.m, både det traditionelle eller nytænkning, og har lyst til at komme en dag hvor Ellen er her, så tjek ”Datoer i kalenderen”. Ellen står klar med sparring og hjælp, skøn som hun er, deler hun gerne ud af hendes fantastiske kreative evner og inspiration til hvilke materialer du kan bruge i din juledekoration.

Ellen kreationer sælges til meget favorable priser her på Østerskovgård, så tà familien med til en jule-hygge-dag. Kom ind i gårdbutikken og køb dine juledekorationer eller materialer til din egen. Derefter eller forinden, kan du/i nyde varm kakao, gløgg og æbleskiver m.m i vores hyggelige Kaffelade. Der er også pølsebod og andre spændende aktiviteter på Juletorvet og ikke at forglemme, så har vi vores populære Nissesti, som både børn og voksne elsker at gå tur på.