Forside » Gårdbutik » Arrangementer og oplevelser » Torve-pladsen

Øster Skovgård´s TORVE-PLADS

Torve-Pladsen emmer af julestemning og julehumør. Der er juletræer i alle størrelser, flotte bundter af gran til dine juledekorationer og friskklippede fyrtoppe til din have og krukker. Der er gamle restaurerede vogne fra landbruget som bruges til dekorationer og kranse. Der er overdækkede borde og bænke, hvor du kan nyde din grillede pølse. Der er også vores skurvognene Kryw-i-ly og Kryw-i-læ, hvor du kan søge mere læ og spise din pølse og drikke din varme kakao eller gløgg. På mange måder minder stemningen her om den du måske husker fra de kendte julekalendere ”Jul i Gammelby” og ”Brødrene Mortensens Jul”.

På Torve-pladsen kan møde Øster Skovgårds Julemand og hans de søde Nisse-hjælpere, der måske også har lidt guf i lommerne. De vil hygge omkring bålpladserne ved hytten, hvor man kan riste skumfiduser. Dette er et gratis tilbud for alle børn. Mød ham hver lørdag og søndag fra 11-14 fra anden lørdag i november.

Første gang Julemanden og hans Nisse-hjælpere er på Øster Skovgård Julehandel er lørdag d.  Offentliggøres senere.

Midt på Torve-pladsen står vores store juletræ med lys og når det bliver mørkt, er det en utrolig oplevelse at se den smukke julebelysning på hele Øster Skovgårds bygninger. Dette skal virkelig opleves!

I pølsehytten på Torve-pladsen kan du købe ristede pølser og forskellige drikke som du kan nyde i en af vores overdækkede sidepladser eller skurvognene “Kryw-i-ly og Kryw-i-læ.

På torvepladsen er der altid glade medarbejdere til at hjælpe dig og vise dig til rette og til at servicere dig med dit juletræ. Det er her de hjælper dig med at få nettet dit træ og forklarer hvordan betalingen foregår.

Kom selv og oplev det og tag familien med og lav en udflugt ud af det. Folk der besøger os kan nemt bruge flere timer hos os, fordi man både kan finde sit juletræ, gå på nissestien, besøge vores store julebutik og ikke mindst få lidt til maven og ganen.

Torvepladsens boder har åben fra anden weekend i november og så i hver weekend fra kl. 11 – 16 indtil jul.