Forside » Gårdbutik » Varesortiment

Varesortiment i gårdbutikken

På Øster Skovgård Julehandel forhandler vi alle de varer, der har med julen at gøre. Her på siden kan du se forskellige kategorier, som vi har delt vores gårdbutik op i. Du kan også læse mere om vores fordelagtige priser på de fleste varer, da vi opkøber restpartier og selv står for at afhente og bringe det hjem.

Udover selve gårdbutikken har vi også på stedet vores egen plantage med juletræer og pyntegrønt samt et stort oplevelsesområde med Nissesti, hvor det er tilladt at tage hunden med rundt. Boder i gårdspladsen og en hyggelig kaffelade, Det hele er omkranset af vores store parkeringsplads, hvor der er plads til mindst 150 biler. Mange af vores varer finder du kun i butikken, men har du ikke mulighed for selv at komme, kan du kikke ind i vores store webshop med over 2000 varenumre. Her skulle der nok være mulighed for at finde det du mangler. Der selvfølgelig sendes hurtigt og billigt ud. Handler du for mere end 750 kr. sendes det fragtfrit. Webshoppen åben hele året.

Når du besøger Øster Skovgård Julehandel, får du en helhedsoplevelse. Tag hele familien med, eller venindeklubben, seniorklubben, personaleforeningen, institutionen, fritidsklubben eller lignende med og lav en udflugt ud af det. Kun i to måneder, i januar og februar, er der fysisk lukket i butikken. Allerede fra marts åbner vi op for forårsmarked, som foregår i kaffeladens store lokale og her er man velkommen til at tage på en gåtur på nissestien også. Senere på året har vi andre arrangementer før selve julesæsonen for alvor rammer os efter efterårsferien. I oktober afholder vi vores meget populære Lagersalg over nogle uger. I november starter højsæsonen for alvor op herude med diverse aktiviteter og oplevelser, som mest foregår i weekenderne. Så følg løbende med på de sociale medier, hvor vi løbende lægger noget op samt her på hjemmesiden. Du kan også vælge at modtage vores nyhedsbrev, hvor vi sender de vigtigste nyheder og specielle tilbud ud på. Nyhedsbrevet kan du tilmelde dig i vores tilmeldingsform her på forsiden af hjemmesiden.

Læs meget mere om hvad, hvilke og hvor mange forskellige varer vi kan tilbyde i underkategorierne herunder. Hver underkategori fører til en mere uddybende side hvor vi fortæller mere om priser og udvalg.

Underkategorierne er: Juletræer, Gran og fyrtoppe, Vinterkranse og puder, Dekorationer, Stearinlys, Servietter, Brugskunst, Nisser, og Juletræspynt.