Forside » Gårdbutik » Varesortiment » Brugskunst til gaver og dit hjem

Brugskunst til gaver og dit hjem

Gårdbutikken bugner af brugskunst til ethvert formål. Vi har også ikke julerelaterede varer. Vi har brugskunst der er seriefremstillet og ting der er designet. Vi har også brugskunst du ikke kan finde i hvilket som helst brugskunst forretning i det omfang og udvalg vi udbyder.

Brugskunst til jul

Vi har masser af brugskunst til ethvert formål. Se vores kæmpe udvalg af krukker, fade, potter og skjulere i runde, ovale, aflange, høje og lave former til dekorationer. Her er alt til ”gør det selv typen” i juledekorationer. Ikke kun det dekorationen skal laves i, men også i alt tilbehøret. Her er bånd i et stort udvalg i alle bredder og farver samt med og uden metaltrål. Her er alle mulige tørrede naturmaterialer, såvel det friske pyntegrønt, her er bitte små og meget store julekugler og pyntegenstande og bær som kan bruges til at dekorere dine dekorationer og stilleben med. Ergo, behøver du kun at komme til os når du skal købe ind til dekorationer, for vi har naturligvis også alt muligt at vælge indenfor stearinlys. Læs mere om udvalget af lys her. I julebutikken har vi rigtig mange varer der ikke kan fås i webshoppen, men er det ikke muligt at komme her fysisk, så tjek også vores julewebshop ud. Nogle varer findes begge steder.

Find din lysestage til kalenderlyset eller en fin stage til adventsdekorationen. Her kan vi byde på meget forskelligt alt efter hvad du ønsker. Vi har de helt simple og enkle stager til kalenderlys og vi har stager på spyd i et stort udvalg. Vi har lysestager og lys der er tilknyttet et tema, som f.eks. Nissen Julius eller lys til Piet Hein stager.

Kalendergaver og nisselandskaber

Find mange gode kalendergaver og adventsgaver her på Øster Skovgård Julehandel. Her er mange gode ideer til årets mandelgave. Vi har sjove julespil til alle aldre, opgavebøger, malebøger og fine nostalgiske julekalendere med låger, kravlenisser. Ja, sågar lykkeposer til både voksne og børn med fine overraskende indhold til en større værdi end prisen, kan du finde.

Skal du lave dit eget nisselandskab har vi alt hvad der skal til. Pladevat, kunstig sne og snebolde i mange forskellige størrelser. Vi har også mange små nissefigurer, juletræer med og uden lys og huse i butikken. Vi har en del mekaniske landskaber både med og uden musik. Tryk på søgeikonet og indtast Nisselandskab eller lignende og se hvad der kommer frem.

Naturligvis har vi alt tilbehør til nissedør og vi udvider løbende sortimentet, der kommer i hele tiden nye spændende ting i den serie. Det er et stort hit at have en nissedør i børnefamilier, hvor man ”på nissens vegne” laver løjer i december. Hos os kan du finde stor inspiration til din egen historie blandt de fine og naturtro sager af nissetilbehør. Vi sælger også flere forskellige sæt som du kan komme godt i gang med.

Kugledamen Connie er på besøg nogle dage hver julesæson, hvor du kan få sat tekst og navn på julekugler helt efter dit eget ønske. Connie laver julekuglerne færdig til dig, mens du enten kigger på eller går en tur rundt i julebutikken og kigger på julepynt og juletræspynt. Du kan finde datoerne i kalenderen.

Vi har et stort udvalg af julegavepapir og gavemærker, samt gavebånd og pynt, så du kan pakke dine julegaver flot ind. Der er ofte gave kitsæt at finde i butikken, så kan du lide at gøre noget ekstra ud af indpakningen, er der rig mulighed for at finde det rigtige hos os. Du kan altid finde over 90 forskellige slags juleservietter at vælge imellem. Det kan du læse mere om under servietter.