Forside » Gårdbutik » Varesortiment » Dekorationer

Dekorationer

I butikken har vi alt til juledekorationerne:

Gran, ler, oasis, bånd, pynt, lys, fad eller krukke samt et MEGET bredt udvalg af dekorationspynt. Alt er til meget billige priser, så kun din fantasi og kreativitet sætter grænsen for, hvor meget du skal bruge.

Stearinlys

Lys i dekorationer er et kapitel for sig. Hos os er der så mange kvalitetslys i alle mulige farver, størrelser, typer, faconer og former, som du kan ønske dig. De er opstillet i farvekategorier, som gør det nemt at overskue. Nogle af lysene er grupperet i kategorier, så som fyrfadslys, kalenderlys og adventslys. Fordi vi køber store partier af stearinlys hjem og har stor erfaring i lys, kan vi sælge dem meget billigt. Så husk, selvom vores lys er billige, er det kvalitet. Vi dypper også selv nogle lys fordi vi ved at nogle farver er eftertragtede og dermed udbyder vi lys der ikke fås andre steder. Se denne video om dypning af lys.

Vi har også færdiglavede juledekorationer til salg, både med kalenderlys, adventslys eller med alm. dekorationslys.

Vores dekorationsdame, Ellen, er her mange dage i løbet af november og december, hvor hun står i butikken og producerer dekorationer og vinterkranse – så tjek lige Datoer til kalenderen – hvis du mangler ideer til årets juledekorationer m.m. og gerne vil komme en dag, hvor Ellen er her. Hun kan spørges om det meste og har stor erfaring i både dekorationer i ler og oasis samt kranse.

kalenderlys i mange farver og med forskellige diametre
adventsdekorationer som ellen har lavet
advent dekorationer kan laves på mange måder
lys i forskellige størrelser i adventsdekoration
stearinlys i butikken er opdelt i farvekategorier
vi har alt hvad du skal bruge til at lave dekorationer
fade og krukker til at lave dekorationer i og på
naturmaterialer i et bredt udvalg
smukke bånd til brug i dekorationer