Forside » Gårdbutik » Varesortiment » Juletræer

Juletræer

Juletræer som “vælg selv” eller “fæld selv”. Både normannsgran og rødgrøn.

Alle træer er prismærkede, både de “vælg selv” i gårdspladsen og dem i skoven til ”fæld selv”.

Der er priser på hvert eneste træ, med farvede sedler, så det er nemt at overskue.

Fæld selv juletræer

Tag hele familien i hånden, kom til Øster Skovgård Julehandel, gå en hyggelig tur i skoven, evt. på Nissestien og find jeres helt eget juletræ. Det er familie hygge for alle aldre, og der er jo ikke noget skønnere end at finde sit helt eget perfekte juletræ, samtidig med at I kan nyde hinandens selskab.

Det er en tradition i mange familier, der ofte starter når en familie selv skal til at holde jul med egne børn og skal sætte rammen for sine egne traditioner. At samles om traditioner er vigtige fordi det skaber sammenhæng og tryghed at noget er ”som det plejer” i en foranderlig verden. 

 

 

50 procent på alle juletræer i 2022

30 års jubilæum

Øster Skovgård Julehandel fejrer i år 30 års jubilæum.

Det gør vi ved at sælge juletræer på op til 2,75 m. til 50% af prisen. Det gælder for både Normann & Rødgran og både for Fæld selv og træer der er i gårdspladsen.

køb fældet juletræ som står i stativer i gårdspladsen

Vælg selv juletræer

I kan også hente et fældet træ, vi har masser af flotte juletræer opstillet på vores gårdsplads, hvor I let kan betragte dem, og vælge lige præcis det træ som passer hjem til jer. Opstillingen af juletræerne giver jer næsten en følelse af at gå i skoven og selv vælge et træ på fod. Så I går ikke glip af oplevelsen ved at vælge et allerede fældet træ. Det er ikke sådan at de står på en præcis lige linje, men er en integreret gruppe der følger pladsen rundt om boder og parkeringspladsen. Så hyggen er absolut intakt selvom I vælger denne løsning. Selvom vores stier rundt i skoven er gode, er det ikke alle der har samme mobilitet og på Øster Skovgård er det vigtigt at alle får en god oplevelse når juletræet skal findes. Det gælder også ældre, gangbesværede og handicappede. Det kan I få hos os. 

køb træer i vores juletræsskov som fæld selv

Prissedler i forskellige farver

Alle vores juletræer har sedler i forskellige farver i toppen af træet, så det er nemt og overskueligt at se hvad de koster. I år hvor vi fejrer 30 års jubilæum fratrækkes 50% af prisen lige til den 23. december.

stativer til at transportere dit juletræ på

Lån en vogn til dit juletræ

Vi har praktiske vogne I kan lånes til at transportere juletræet hjem fra skoven, så I ikke behøver at bære det. De plejer at stå ved starten af nissestien som også er indgangen til juletræsskoven. Men er du i tvivl, så spørg vores venlige personale. I har også mulighed for at låne en sav til fældningen. 

levering af høje juletræer fra egen plantage

Juletræer til levering og høje træer

Har I brug for et juletræ der er højere end det typiske juletræ?

Vi har vi træer fra 4-7 m. der kan bestilles med kort varsel. Ring på tlf. 7060 5711 og forhør om prisen eller for at bestille jeres juletræ på Øster Skovgård.

Vælg selv om  det skal afhentes eller leveres.

Vi finder nemt en løsning for dig/jer.