Forside » Gårdbutik » Varesortiment » Servietter

Servietter

Et større udvalg af juleservietter i én butik findes vist ikke andre steder end her på Øster Skovgård Julehandel. Vi har altid langt over 50 forskellige motiver at vælge imellem med mange søde julemotiver med enten nisser, juletræer, snelandskab eller meget andet. Ofte kan du tilmed finde matchende varer med samme motiv som på servietterne i andre varegrupper.

Vi har ensfarvede servietter i den gode 3/lags kvalitet, som vi fører i både frokostservietter og middagsservietter. Flere af servietterne kan fås i samme farve i begge varianter. Dem har vi i et bredt farvesortiment. Du kan se farvesortimentet her alttiljul.dk/produkt-kategori/lagersalg/servietter/ Frokostservietterne måler 33×33 cm og middagsservietterne måler 40×40 cm. Derfor kan du samle dine festindkøb hos os. Du kan også få lys i samme eller matchende farver til servietterne. Skal du bruge bordpynt til din sommerfest, firmafest, barnedåb, runde fødselsdage eller de forskellige bryllupsfester, så kik under brugskunst, hvor du kan blive inspireret.

Søger du efter sommerservietter har vi også et nostalgisk udvalg at vælge imellem. Disse er fine at tage med på skovturen eller til en firmaudflugt eller til at have med i campingvognen. Vi har sågar også servietter med vintertemaer, som f.eks. vores skitema servietter. Servietterne kan også bruges som gave til nogen du skal besøge i udlandet, fordi de ofte har motiver der er klassiske danske. Det er dejligt at kunne give gaver med noget klassisk dansk og på den måde fortælle lidt ude i verden om som er specielt dansk. Her kunne man også tage nogle af vores fine glaskugler med garder med eller julekugler med danske flag. Julepynt fra andre lande er altid et hit at få, ligesom når man selv køber noget med hjem fra de lande man selv besøger. Her er det en fordel at hos os kan du altid finde dansk julepynt året rundt som du kan bestille og tage med som gaver på rejser.