Juletræspynt

I vores butik har vi selvfølgelig også alt til juletræet – lige fra juletræsfødder til julekugler topstjerner lysholdere og juletræspynt

Du kan få juletræslys + holdere til juletræslys, stjerner, hjerter, engle, glimmer, kugler i alle farver, topstjerner, trommer, elektriske lyskæder og meget meget mere og i mange forskellige modeller.

Én af vore store artikler er julekugler i både glas og plastik. Langt de fleste glas julekugler sælges ”løse” således at du har mulighed for selv at blande dine julekugler i lige nøjagtig de farver, mønstre eller størrelser, du har lyst til.
Her har børnene mulighed for at vælge netop deres julekugle, uden du behøver at købe en hel æske.

Alt er til meget billige priser, så alle kan være med.

Vi har et bredt og stort udvalg af ensfarvede julekugler, som er meget populære at bruge til at sætte tekst på. Du kan købe billige julekugler i både glas og plastik hos os som er velegnet til dette formål.  Pakker med ensfarvede julekugler har vi både i gårdbutikken samt på vores webshop her på hjemmesiden alttiljul.dk/produkt-kategori/juletraespynt-til-juletraeet/kugler-i-glas-og-plastik-i-mange-stoerrelser-og-farver/se-alle-kugler/

Har du ikke mulighed for at komme her til vores butik, så tjek lige vores webshop – mange af vores varer kan også købes der 🙂

Julekugler i alle farver – og du kan selv vælge dem du vil have.
Vi har julekugler i både glas og plastik og vi har både “løse” og i
julekugler i æsker.

Og juletræstæpper, juletræsfødder, juletræslys, lametta,  julekugler topstjerner lysholdere juletræspynt og  spir til juletræet og meget mere….

Kæmpe udvalg af alt idenfor juletræspynt. Mix dine julekugler som du ønsker det eller køb af færdigblandede boxe med et udvalg af julekugler i et farvetema. Store tykke lamettaranker i flere farver samt det helt almindelige, nostalgiske og meget populære lametta glimmer til juletræet. Du finder alt, hvad du har brug for til det perfekte juletræ her på Øster Skovgård Julehandel.

Lyskæder til indendørs og udendørs brug. Vi har modeller til batteri og til lysnet i mange størrelser

 

Se i “Datoer til kalenderen” hvornår Kugle Connie er her på Øster Skovgård. Hos hende kan du få sat tekst og navn på julekugler helt efter dit eget ønske.

julekugler med tekst fra øster skovgård

DanishGerman