Juletræspynt

I vores butik har vi selvfølgelig også alt til juletræet – lige fra juletræsfødder til topstjerner.

Du kan få juletræslys + holdere til juletræslys, stjerner, hjerter, engle, glimmer, kugler i alle farver, topstjerner, trommer, elektriske lyskæder og meget meget mere og i mange forskellige modeller.

Én af vore store artikler er julekugler i både glas og plastik. Langt de fleste glas julekugler sælges ”løse” således at du har mulighed for selv at blande dine julekugler i lige nøjagtig de farver, mønstre eller størrelser, du har lyst til.
Her har børnene mulighed for at vælge netop deres julekugle, uden du behøver at købe en hel æske.

Alt er til meget billige priser, så alle kan være med.

Vi har et bredt og stort udvalg af ensfarvede julekugler, som er meget populære at bruge til at sætte tekst på. Du kan købe billige julekugler i både glas og plastik hos os som er velegnet til dette formål.  Pakker med ensfarvede julekugler har vi både i gårdbutikken samt på vores webshop her på hjemmesiden.

Har du ikke mulighed for at komme her til vores butik, så tjek lige vores webshop – mange af vores varer kan også købes der 🙂

glaskugler til juletrae oster skovgard julehandel herning

Julekugler i alle farver – og du kan selv vælge dem du vil have.
Vi har julekugler i både glas og plastik og vi har både “løse” og i
julekugler i æsker.

julebutik med glaskugler

Og juletræstæpper, juletræsfødder, juletræslys, lysholdere, lametta, topstjerner, spir til juletræet og meget mere….

topstjerner glaskugler juletraespyntlyskaeder til juletrae julebutik alttiljul                                              Lyskæder til udendørs og indendørs brug
julebutik med juletræspynt