Nissen Baloo

Mød Nissen Baloo Øster Skovgård

Nissen Baloo på Øster Skovgård

Mød Nissen Baloo, og se hans hytte, på Øster Skovgård ved Herning. Nissen Baloo er på Øster Skovgård hver lørdag og søndag fra medio november  (se datoer nedenfor). Oplev Danmarks eneste julehandel med en levende nisse.

Mød en rigtig nisse

På Øster Skovgård ved Herning bor Nissen Baloo. Han hygger med børn og voksne, og skaber julestemning på julegården.

DATOER for julen 2018 (hvor du kan træffe Nissen Baloo):

November:
17. og 18., kl. 11:00 – 14:00  Lørdag og søndag
24.. og 25., kl. 11:00 – 14:00  Lørdag og søndag

December:
1., kl. 11:00 – 14:00   Lørdag
8. og 9., kl. 11:00 – 14:00  Lørdag og søndag
15. og 16., kl. 11:00 – 14:00  Lørdag og søndag
22. og 23., kl. 11:00 – 14:00  Lørdag og søndag

Kom og oplev julestemningen på Danmarks bedste gård, med juleoplevelser for hele familien, sammen med en rigtig nisse. Se hvordan rigtige nisser bor. Baloo’s hytte er til udstilling på gårdspladsen, sammen med en masse andre juleting, som man både kan købe og prøve. Nyd en kop kaffe, gløgg, kakao, saftevand og æbleskiver i kaffeladen. Der er super hyggeligt!

Nisse Show

Nissen Baloo har en “levende” hytte, som han viser sig i flere gange om ugen op til jul, på Øster Skovgård. Det er et meget børnevenligt indblik i nissens hverdag, med musik og sang, nissedrilleri og måske trylleri.

Se Datoer til kalenderen, for at kende til alle arrangementer på Øster Skovgård 2018.

Institutioner og grupper:

Nissen Baloo kan også bestilles til firmatur, gruppe arrangementer og institutionsbesøg.

Planlægger I en tur til Øster Skovgård, og ønsker I en helt ekstraordinær oplevelse? Så burde I overveje om I vil bestille at Nissen Baloo også skal være på gården.  Hvis I ønsker at Nissen Baloo skal være der for jer, når I besøger os, så er det en mulighed. Når I udtrykker jeres ønske om samvær med julegårdens nisse, tjekker vi om det passer ind i hans kalender. I får en hurtig tilbagemelding herom, så I ved om det er muligt den ønskede dato.

Gården byder jer selvfølgelig også velkommen uden nisse samvær, ligesom vi altid har gjort. Her er fuld af oplevelser for små og store, og alt til jul i vores gårdbutik. Der mangler intet til jul på Øster Skovgård!

Nissen Baloo og alle os andre “nisser” på Øster Skovgård glæder os til at se jer i julen 2018!