Nissestien

NISSESTIEN i vores juletræsskov må siges, at være en  stor succes for vore kunder.
Adskillige 1000 mennesker har gennem de forgangne år  benyttet sig af stien – og det er en hyggelig tur gennem skoven for alle aldre.

Nissestien åbner i forbindelse med skolernes efterårsferie, så i år er Nissestien klar til at give Jer masser af oplevelser og julehygge fra lørdag d. 13. oktober 2018.

nissesti herning juletraeer snejbjerg julebutik

 

Hvert år laver vi noget nyt på stien, så man, som kunde og nisse-stis-gænger, både kan gense det gamle og finde det nye, der nu er lavet

SE denne lille video fra NISSESTIEN
** Klik på videoen for fuld skærm **

Stien er ca. 5-600 m. lang, og er lagt an, så man kan gå tørskoet rundt. Klapvogn og rollator har også gennemført turen!

På turen igennem skoven og på stierne møder man forskellige nissehuler, nisser og julemanden.Man kan betragte, hvad de laver og undervejs kan man også prøve noget selv – der er f.eks. forskellige legeredskaber og spil, og turen rundt giver  helt sikkert børnene (og de voksne) en ekstra oplevelse at fortælle og snakke om.
Stik hovedet i hullet og bliv forvandlet til julemanden eller hans rensdyr. Husk kamera – og tag billedet til årets sjoveste og sødeste julekort!

nissesti på oster skovgard
Undervejs på turen kigger nisserne frem fra deres skjul.
nissesti og julebutik på oster skovgard
julekane julemand nissesti herning snejbjerg julebutikOg julemanden og Rudolf er landet i skoven – og man kan komme op i kanen og sidde ved julemanden:-)

Kravlenisser elsker at kravle, og er dygtige til hænge på svære måder.nissesti og julebutik på oster skovgard

nissesti og julebutikOg juletoget holder ved Station ØSTER SKOVGÅRD !
En af de populære aktiviteter på NISSE-STIEN er Nisse-bowling! Ta mor og far i hånden, og kom og lav en nisse-strike! Julemanden hjælper med at trille kuglerne tilbage til start, og så er det bare at prøve igen og igen …
julebutik med nissesti og nisse bowling
Kom og hjælp julemanden med at lave julegaver i
JULEMANDENS GAVE-VÆRKSTED !!
nissesti herning julegaver julemand
Ud over de viste ting fra NISSESTIEN indeholder Nissestien bl.a. en indhegning med levende dyr af  forskellig art fra år til år, – en sølvmine med De 7 små dværge, – et højdemålertræ, – ,  og du vil møde både Fitt-Nissen og SUTTE-juletræet og meget andet på din vej gennem skoven.
nissesti og julebutik og 7 sma dvaerge
På turen gennem skoven, kan man også deltage i en familie-venlig KONKURRENCE og HVER mandag aften, i november og december indtil
d. 23/12 trækkes ugens vinder af en familie-julepakke.

Nissestien er klar for besøgende fra lørdag i uge 41 (starten af skolernes efterårsferie) og
 derefter ALLE DAGE indtil d. 23/12.

 Nissestien er GRATIS at besøge.
 Mange børnehaver, fritidshjem og andre institutioner  besøger Nissestien og har en rigtig hyggelig juletur hos os.