Nissestien

NISSESTIEN i vores juletræsskov må siges, at være en  stor succes for vore kunder. Mange 1000 mennesker har gennem de forgangne år  benyttet sig af stien – og det er en hyggelig tur gennem skoven for alle aldre. Nissestien åbner i forbindelse med skolernes efterårsferie, så i år er Nissestien klar til at give Jer masser af oplevelser og julehygge fra lørdag d. 10. oktober 2020.

nissesti herning juletraeer snejbjerg julebutik

Hvert år laver vi noget nyt på stien, så man, som kunde og nisse-stis-gænger, både kan gense det gamle og finde det nye, der nu er lavet SE denne lille video fra NISSESTIEN ** Klik på videoen for fuld skærm **

Stien er ca. 5-600 m. lang, og er lagt an, så man kan gå tørskoet rundt. Klapvogn og rollator har også gennemført turen! På turen igennem skoven og på stierne møder man forskellige nissehuler, nisser og julemanden. Man kan betragte, hvad de laver og undervejs kan man også prøve noget selv – der er f.eks. forskellige legeredskaber og spil, og turen rundt giver  helt sikkert børnene (og de voksne) en ekstra oplevelse at fortælle og snakke om. Stik hovedet i hullet og bliv forvandlet til julemanden eller hans rensdyr. Husk kamera – og tag billedet til årets sjoveste og sødeste julekort!

Undervejs på turen kigger nisserne frem fra deres skjul.

Og julemanden og Rudolf er landet i skoven – og man kan komme op i kanen og sidde ved julemanden😊

På Nissestien har vi i 2019 fået en Is-hule med en KÆMPE ISBJØRN, som man kan få lov til at sidde ved og evt. blive fotograferet til Årets Julekort. Øster Skovgård Julehandel er blevet udvalgt af en af vore leverandører i Holland, til at skulle modtage isbjørnen, fordi den her hos os, vil glæde rigtig mange mennesker. Så KOM og OPLEV den store isbjørn – vi er meget stolte af, at han bor ved os 😊

Og juletoget holder ved Station ØSTER SKOVGÅRD!

En af de populære aktiviteter på NISSE-STIEN er Nisse-bowling! Ta mor og far i hånden, og kom og lav en nisse-strike! Julemanden hjælper med at trille kuglerne tilbage til start, og så er det bare at prøve igen og igen …

Besøg vores nye Julelandsby med små hyggelige huse, bondegård og butikker. Hvilke dyr mon bor på bondegården og hvad sælges i de forskellige butikker? Du kan gå tur igennem julelandsbyen og se de mange detaljer.

Kom og hjælp julemanden med at lave julegaver i JULEMANDENS GAVE-VÆRKSTED !!

Titte-bøh – stik hovedet ud igennem hullet og tag sjove og hyggelige foto til julekort m.m. Du kan også sætte dig ind til julemanden i Tårnet og blive fotograferet.

Ud over de viste ting fra NISSESTIEN indeholder Nissestien bl.a. en indhegning med levende dyr af  forskellig art fra år til år, – en sølvmine med De 7 små dværge, – et højdemålertræ, – ,  og du vil møde både Fitt-Nissen og SUTTE-juletræet og meget andet på din vej gennem skoven.

På turen gennem skoven, kan man også deltage i en familie-venlig KONKURRENCE og HVER uge, i november og december indtil d. 23/12 trækkes ugens vinder af en familie-julepakke.

Nissestien er klar for besøgende fra lørdag i uge 41 (starten af skolernes efterårsferie) og  derefter ALLE DAGE indtil d. 23/12.

Nissestien er GRATIS at besøge.  Mange børnehaver, fritidshjem og andre institutioner  besøger Nissestien og har en rigtig hyggelig juletur hos os.

DanishGerman