juletræsplantagen på øster skovgård julehandel
Forside » Gårdbutik » Arrangementer og oplevelser » Fæld dit eget juletræ

Fæld selv juletræ

Tà hele familien i hånden, kom til Østerskovgård Julehandel, gå en hyggelig tur i skoven, evt. med nissestien  og find jeres helt eget juletræ. Det er familie hygge for alle aldre, og der er jo ikke noget skønnere end at finde sit helt eget perfekte juletræ, samtidig med at i kan nyde hinandens selskab.

i plantagen bag gårdspladsen kan du fælde et juletræ
medbring en vogn til at transportere dit juletræ på
vogn til at transportere juletræ
juletræerne er prismærkede
mange flotte træer at vælge imellem
få nettet dit juletræ på torvepladsen ganske gratis
efter netning fylder juletræet ikke så meget i bilen
levering af høje juletræer fra egen plantage
maskinen der kan spidse dit juletræ
vores medarbejdere spidser alle juletræer
vælg imellem at fælde selv eller et der er fældet

Hos os er der mulighed for at fælde sit eget juletræ. Nordmannsgran (ædelgran), eller Rødgran. Se billeder i sliden her ved siden af.

Praktiske vogne kan lånes til at transportere juletræet hjem fra skoven, så i ikke behøver at bære det.

Der er mulighed for gratis netning af træet, samt tilspidsning af træets stab (stammen). Vi har alt udstyret til låns, og har i brug for hjælp, er der nogle unge friske gutter klar med en hjælpende hånd.

I kan også hente et fældet træ, vi har masser af flotte juletræer opstillet på vores gårdsplads, hvor i let kan betragte dem, og vælge lige præcis det træ som passer hjem til jer. Hvis i har lyst til at vælge mellem mange træer, så kom og besøg os på Østerskovgård julehandel og Nissesti.

Alle træer er prismærket, både dem på gårdspladsen og dem i skoven til ”fæld selv”, der er priser på hver eneste træ, også på dit/jeres.

Har i brug for et træ der er højere end det typiske Juletræ, har vi træer fra 4-7 m., det bestilles med kort varsel. Ring og forhør om prisen, bestil dit juletræ på Østerskovgård, til hurtig levering eller afhentning, ring og aftal nærmere, vi finder nemt en løsning for dig/jer.