Forside » Gårdbutik » Arrangementer og oplevelser » Julegårdbutikken

Julegårdbutikken

Velkommen i Danmarks største jule-gårdbutik med ALT til jul.

Butikken er en oplevelse at besøge, det er som at træde ind i en hyggelig hule med alt hvad man kan ønske sig og som man ikke vidste der fandtes. Kom og oplev det selv.

Danmarks største og hyggeligste julegårdbutik

Vi har Danmarks største julegårdbutik. Butikken er stemningsfyldt inddelt i flere hyggelige afdelinger i de gamle staldbygninger på gården. Læs hvad de mere end 800 personer der har anmeldt vores sted siger om vores festlige og hyggelige gårdbutik. Tag en indkøbskurv og gå på opdagelse i vores skønne butik.

Se denne video af vores gårdsplads og indgangsparti.

I første afdeling finder du lokalet fyldt med

Stearinlys og servietter, med nok Danmarks største samlede udvalg i en fysisk butik.

Stearinlysene er en af vores store artikler, som du kan læse meget mere om under fanen gårdbutik og varesortiment. Tryk på linket herover.

Vores kæmpe sortiment består af over 1000 forskellige slags kvalitets stearinlys, bl.a. runde eller firkantet bloklys, kuglelys, pyramidelys, stagelys, kertelys, flydelys, rustikke lys, glatte lys, fyrfadslys, duftlys, figurlys, adventslys, kalenderlys, dekorationslys, juletræslys, udendørslys og mange flere. Lysene findes næsten i alle farver. Vi sælger omkring 20 tons stearinlys om året.

Juleservietter såvel som de ensfarvede- og sommerservietter har vi også et stort udvalg af. Vi har altid langt over 80 forskellige motiver at vælge imellem, med mange super søde nostalgiske, traditionelle og moderne temaer.

Brug også stearinlys og servietter som værtindegave, fødselsdagsgave, firmagave, julegave m.m. Vi har altid et stort udvalg af indpakkede gaver, vi kan også pakke ind efter eget valg også på forud bestilling.

Det er også i første afdeling du finder vores toiletter og kasselinjerne. Desuden er der vores fine sortiment af juletøj som er både til børn og voksne. Her finder du de flotteste julesweatere og strømper, huer og slips samt butterflys eller bowties som det også kaldes. I en lille indhug bagved tøjet er der en hel afdeling af spil af alle mulige slags. Her kan du finde en enorm inspiration til kalendergaver og mandelgaverne. Lige før du kommer ind i næste afdeling, møder du Bramming Nisserne, som er en af vores mange nisseserier som er utrolig populære.

I næste afdeling møder du

først vores arbejdsplads for dekorationsdamen Ellen eller kugle-Connie. Det er her de arbejder når de er i butikken og der skal skabes henholdsvis dekorationer eller smukke personlige julekugler. Begge damer er altid gode for en snak og kan komme med idéer og inspiration. Læs mere om damerne og hvornår du kan møde dem her

Husk også at vi har Ellens færdiglavede juledekorationer til salg i sæsonen, med kalenderlys, adventslys eller alm. dekorationslys. De står ude i vores kølige indgangsparti med prismærker på. Ellen hjemmelavede kreationer sælges til meget favorable priser her på Østerskovgård, så tà familien med til en jule-hygge-dag. Kom ind i gårdbutikken og køb dine juledekorationer, så slipper du selv for bøvlet, hvis du ikke er så meget til den slags. Du kan også købe dem med som værtindegaver, det vil helt sikkert vække lykke hos den heldige.

Meget passende er det også her du kan finde alt der hører dekorationer til. Her er fade, krukker, kurve, ler, oasis, bånd og et meget bredt udvalg af dekorationspynt og nips og tørrede naturmaterialer. Alt er til billige priser så kun fantasi og kreativitet sætter grænsen for, hvor meget du skal bruge. Det vil kræve for meget at skulle nævne alle varerne, men se på vores fine billeder og glæd dig til selv at gå rundt og pluk de dekorationsmaterialer ud du finder er lige dig.

Naturligvis er der også i denne afdeling nisser i alle størrelser og udformning. Alt tilbehør til nissedør har vi også samlet i anden afdeling og her er også de meget populære nøddeknækkerfigurer i forskellige størrelser.

Nu bevæger vi os ind i tredje afdeling

Her finder du selvfølgelig flere nisser, her bor bl.a. Babynisserne, Juliusnisserne, Koglenisserne, Apotekernisserne og alle mulige (og umulige) nisser helt udenfor kategori. Der findes så mange forskellige nissemodeller og prisklasser, og helt sikkert en eller flere der passer hjem til lige præcis dig og din familie.

Engle hører også julen til, dem har vi også her på Øster Skovgård. Vi har flere forskellige slags, jule englen er en smuk kontrast til nisser og juletræer, vi har dem som ophæng eller stående figurer i flere forskellige størrelser og udgaver.

Det er også her du finder vores kæmpe udvalg af julekugler pænt arrangeret og sorteret i henholdsvis glas og plastik. I loftet har vi hængt dem op, så du kan så du kan danne dig et indtryk af størrelse og farver. De fleste glaskugler sælges løse, så du har mulighed for at mikse dem, lige præcis som du har lyst til, de findes i et hav af farver, størrelser og modeller. Har du børn eller børnebørn med, så kan de også vælge en julekugle, som de syntes passer til jeres juletræ, uden at I behøver at købe en hel æske. Du kan tage en pose og vælge lige dem du ønsker.

Vi har et bredt udvalg af ensfarvede julekugler, som er meget populære at bruge til at sætte tekst på. Du kan købe billige julekugler i både glas og plastik, som er velegnet til dette formål eller som også kan bruges i udendørs julepynt. Pakker med ensfarvede julekugler har vi både i butikken og på vores webshop, så har du ikke mulighed for at komme i butikken, så tjek vores webshop, mange af vores varer kan også købes der.

Alt julepynt og juletræspynt til træet kan du også finde her i tredje afdeling. Flotte guirlander, stjerner, engle og så videre. Vi har juletræslys + holdere dertil, elektriske lyskæder, hjerter, glimmer, trommer, kugler i alle farver og meget, meget mere i alle mulige forskellige modeller. Husk også lige at få juletræsfod og topstjerne sammen med alt det der er ind imellem.

Vi har en hel DIY afdeling med alverdens muligheder for den kreative. Klip selv kravlenisser, saml selv julekalender, flet selv stjerner og hjerter. Her finder du også papir, poser og tal til når det hele skal pakkes ind. Også her er der mange muligheder til pakkelege eller til pakkekalenderen.

Blandt andre varer finder du også krybbespil der er en vigtig del af julen for rigtig mange familier, da julen traditionelt er en religiøs højtid. Vi har her i butikken mange forskellige krybbespil, i alle størrelser og forskellige udseender, der er nogle til enhver smag og hjem. Vi har dem også i store modeller til kirker og menighedshuse. Spørg personalet.

Havenisser elsker folk at hade. Men kære er de og hvem vil ikke gerne have en venlig havenisse i sin have.  Du kan også købe teleskopnisser, mekaniske nisselandskaber med og uden musik, det er bestemt populært hos børn og barnlige sjæle.

Vi har altid flere tusinde juleartikler i butikken, når du/i handler julepynt hos os, behøver i kun at handle et sted. Så tag familien, veninden, søsteren, kæresten, svigermor eller hvem du gerne vil glæde med en juletur med og kom ud, bliv inspireret og kom i julehumør. Alt er til meget billige priser, så alle kan være med.

Når du har været alle tre afdelinger igennem og måske fået fyldt bilen godt op med juletræ, pynt, dekorationer og gaver, så smut ind igen og afslut dagens besøg i vores kaffelade.

Nyd at du har fået ordnet så mange ting på samme sted og samtidig har hygget dig med dine kære. En perfekt afslutning inden turen hjem er at nyde en varm kakao, gløgg og æbleskiver m.m. i vores hyggelige kaffelade. Der er også pølsebod og andre spændende aktiviteter på juletorvet, hvis du foretrækker det.

Når du har været alle tre afdelinger igennem og måske fået fyldt bilen godt op med juletræ, pynt, dekorationer og gaver, så smut ind igen og afslut dagens besøg i vores kaffelade.

Nyd at du har fået ordnet så mange ting på samme sted og samtidig har hygget dig med dine kære. En perfekt afslutning inden turen hjem er at nyde en varm kakao, gløgg og æbleskiver m.m. i vores hyggelige kaffelade. Der er også pølsebod og andre spændende aktiviteter på juletorvet, hvis du foretrækker det.

kaffeladen med god plads også til handicappede
Kaffeladen er handicap venlig