alt til juletræet fra top til bund finder du i butikken
Forside » Gårdbutik » Varesortiment » Juletræspynt

Juletræspynt

I vores butik har vi selvfølgelig alt til juletræet – lige fra juletræsfødder og tæpper til topstjerner og spir samt alt det midt imellem. Vi har et kæmpe udvalg af julekugler, lysholdere og lyskæder. Juletræspynt er magisk. Læs mere om det hele herunder og se de mange billeder. Endnu bedre, kom på besøg i julegårdbutikken selv!

Oplev Danmarks største udvalg indenfor juletræspynt

Du kan få juletræslys + holdere til juletræslys, stjerner, hjerter, engle, lametta og glimmer, kugler i alle farver og mønstre, topstjerner, trommer, elektriske lyskæder og meget meget mere og i mange forskellige modeller. I vores julebutik er der noget for enhver smag og til enhver pengepung.

Julekugler

Én af vore store artikler er julekugler i både glas og plastik. Langt de fleste glas julekugler sælges ”løse” således at du har mulighed for selv at blande dine julekugler i lige nøjagtig de farver, mønstre eller størrelser, du har lyst til. Her har børnene mulighed for at vælge netop deres julekugle, uden du behøver at købe en hel æske. Vi har et større antal julefigurer i glas, der har meget forskellige former og farver. En del af disse julekugler kan du også købe i webshoppen ved af følge dette link, men udvalget dog i butikken er større. Til gengæld er der her mulighed for at filtrere din søgning på farve, diameter og type. Det kan være en fordel, hvis man ved hvad man gerne vil have. Pakker med ensfarvede julekugler i både glas og plastik har vi både i gårdbutikken samt på vores webshop som også kan byde på alt andet pynt til juletræet. Alt er til meget billige priser, så alle kan være med.

Kugle Connie

Vi har et bredt og stort udvalg af ensfarvede julekugler, som er meget populære at bruge til at sætte tekst på. Se i “Datoer til kalenderen” hvornår vi har besøg af Kugle Connie er her på Øster Skovgård. Hos hende kan du få sat tekst og navn på julekugler helt efter dit eget ønske. Her kan du få lavet din helt personlige julekugle til dit barn eller barnebarns første jul. Eller til brudeparret der er blevet gift eller til hvilken som helst markering du måtte ønske at gemme som minde. Hver jul når du så ser den julekugle, vil glade minder komme i hu. Du kan købe billige julekugler i både glas og plastik hos os som er velegnet til dette formål.

Lyskæder og udsmykning med lys

Lyskæder til både indendørs og udendørs brug har vi et bredt udvalg af. Vi har modeller til batteri og til lysnet i mange størrelser og fordelen ved vores kæder er at de kan sættes sammen, så der er op til 2000 diodelys i lyskæden. Det giver mange muligheder for at pynte sit hus op udenfor eller beklæde et træ i haven. Julelys udenfor er i vækst og en utrolig hyggelig tradition. Det er med til at lyse op i den mørke tid og er så smukt at se på. Omkostningerne med lys udenfor, med de energisparende LED lys, koster heller ikke længere en formue. Alle kan være med. Vi har også flere figurer med lys, så man kan lave et hyggeligt miljø og stilleben foran sit hus. Igen kan vi også præsentere et vist udbud af diverse lyskæder og net på webshoppen. Find dem her.

Der findes mange gode huskeregler når man anvender lyskæder. Se vores gode råd her:

  1. Brug altid CE godkendte produkter.
  2. Brug LED lyskæder, der er langt de meste energibesparende kæder.
  3. Undersøg om kæden kan tilsluttes en stikkontakt, der er monteret udendørs og om HFI-relæet er i orden.
  4. Brug tænd og sluk-ure og vis generelt hensyn med din belysning overfor naboer.
  5. Spørg dig for der hvor du handler og se gerne lyskæden tændt inden du køber.

Nogle af produkterne kan anvendes begge steder. Vi har også lyskæder til buske, de såkaldte netlyskæder, og flagstænger og i form som istapper og grankogler. Mange af kæderne kan sættes sammen i forlængelse af hinanden, så vær ikke bekymret for om kæden er lang nok.