øster skovgård julehandel sælger over 20 tons stearinlys om året
Forside » Gårdbutik » Varesortiment » Stearinlys

Stearinlys

Stearinlysene er en af vore helt store artikler. Hvert år sælger vi ca. 20 tons stearinlys. Vi har en enorm viden om stearinlys efter at have handlet med dem i 30 år, både som køber og sælger. Læs mere om det her på siden.

Vi har et kæmpe udvalg af kvalitets-stearinlys op til 70-80% under normal butikspris. Næsten alt bliver solgt til kilopris. Vi opkøber overskudsproduktioner, udstillingspaller, »lykkepaller« og udvalgte varer. Gennem tiden har vi fået gode kontakter, som gør at vi kan sælge varen til vores gode og trofaste kunder til de meget fordelagtige priser. Vi er meget opmærksomme på kvaliteten af vore lys, og selv om vore lys er billige, er de af en høj kvalitet, fordi vi opkøber overskud fra anerkendte fabrikker. Har du ikke mulighed for at komme her til vores butik, så tjek lige vores webshop – mange af vores varer kan også købes der. Vær ikke bekymret for fragten, vi er vant til at sende den slags varer sikkert og billigt. Se mere om fragtpriser og levering i menuen eller tryk på linket her. (link)

Som før nævnt bliver næsten alt solgt til kilopris. Som kunde tager man en indkøbskurv, og går så på opdagelse i butikken. Her findes også en vægt stående, så du kan holde øje med hvad varerne vejer inden du går til kassen. Ved kassen bliver lysene vejet, og man betaler pr. kg. Ofte har vi hørt “koster det ikke mere” fra kunderne, så det er jo rart, både for køber og sælger.

Sortimentet består bl.a. af: Runde bloklys, firkantede bloklys, kuglelys, pyramidelys, stagelys, kertelys, flydelys, rustikke lys, rillede lys, glatte lys fyrfadslys, duftelys, figurlys, ADVENTSLYS, KALENDERLYS, DEKORATIONSLYS, juletræslys, udendørslys og mange flere, og lysene findes i næsten alle farver. Vi har således også forskellige lysstørrelser i matchende farver, så man kan have flere højder til at indgå i dekorationer til fester. Dertil kommer at du også kan bestille servietter i tilsvarende farver, så borddækningen bliver helt perfekt. Se mere om servietter og brugskunst i øvrigt i de næste kategorier, eller tryk direkte på linket.

Vi sælger også stearinlys og servietter på vores webshop hele året rundt. Her finder du en overskuelig opdeling i kategorier og hvor du kan sortere efter diameter og farve. Skal du holde fest eller vi du gerne spare penge kan du få en del af vores stearinlys i kasser med et varierende antal. Spørg også i butikken hvis du er interesseret i kassetilbud.

Bloklys har vi i alle mulige farver og tykkelser, der passer til lige den lysestage du har. Find de bloklys og andre stearinlys din fest hos os. Skal du f.eks. have stearinlys til barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, fødselsdag, havefest – ja til alle livets fester, så kan de findes i matchende farver hos os. Bloklys skaber stemning og hygge og holder længere end et fyrfadslys. Køb billige bloklys, men kvalitets stearinlys med lang brændetid hos os.

Adventslys hører naturligvis til i en julehandel. Vores udvalg er stort, du kan få dem i alle farver og former. Du kan også købe tal til at sætte på almindelige lys og spyd til, hvis du hellere vil have en anden type lys i din dekoration. Adventslys behøver ikke nødvendigvis at sidde i en adventskrans, men kan også stå i et fad eller en stage. Lige meget hvad du er til, har vi hvad du får brug for i julegårdbutikken. Her finder du i sæsonen også færdige hjemmelavede adventsdekorationer, som du kan købe eller blive inspireret af.

Kalenderlys har vi nok Danmarks største udvalg af. Hvad enten du kommer fysisk i butikken eller om du handler i vores webshop, så er vores udvalg af kalenderlys meget stort. Vi sælger dem også i glas, og du kan købe talstrimler i forskellige farver til at gnide på almindelige stearinlys. Du kan få dem med mange forskellige grader af pynt, tykkelser og farver.

Stagelys er som navnet tyder betegnelsen for lys til stager og fås ofte som et sæt med flere lys i. De flotte slanke lys i stager skaber hygge elegance og kan fås i forskellige størrelser, farver og som dyppede lys. Vi har uhørt billige kronelys, der består af 100% stearin og er af bedste kvalitet. Brug stagelys til fester, hvor de gør sig særlig godt i høje lysestager.

Dekorationslys anbefaler vi at bruge til juledekorationer, fordi den kegleformede facon gør den velegnet og præsentere sig flot i dekorationer. Dekorationerne skal holde længe og derfor er det vigtigt at du vælger kvalitetslys af god stearin eller 100 % stearin.

Diverse lys er en kategori, hvor vi samler de lys der er forskelligartede. Herunder finder du duftlys, flydelys, juletræslys, fyrfadslys, gravlys og udendørs lys. Her finder du rigtig mange spændende lys til alle lejligheder.

Brug også stearinlys som værtindegave, fødselsdagsgave, firmagave, julegave m.m. Hvem vil ikke gerne have en pakke med lys og evt. servietter som passer sammen. Hos os er det nemt at finde noget at sætte sammen som matcher. Vi har hele serier af matchende varer af f.eks. Apoteker Nissen, Bramming Nisser eller Julius Nissen blot for at nævne nogle. Brug vores søgefunktion øverst i menuen og find matchende varer eller andre idéer.

VI HAR ALTID ET STORT UDVALG AF INDPAKKEDE GAVER, men vi kan også pakke ind efter eget valg – evt. forudbestilt, så pakker vi gerne til dig. Ring på tlf. 7060 5711. Du kan selv vælge hvilke varer og prisklasse du ønsker gaven skal have. Se mere i vores kategori om brugskunst for at finde mere inspiration. Her er der mange helt nye og billeder af vores udvalg.