fine hjemmelavede vinterkranse til kirkgården
Forside » Gårdbutik » Varesortiment » Vinterkranse og puder

Vinterkranse og puder

Vi har et bredt udvalg af dekorationsdamen Ellens hjemmelavede vinterkranse og puder som er færdiglavede. Det store udvalg gør at der altid vil være noget du kan lide og som passer til dit behov. Du finder varerne ude ved indgangen på Torvepladsen. Her kan du også finde materialer til at lave dines egne kranse.

Vi har et bredt udvalg af vinterkranse og dekorationer til brug udenfor. Vi har både de små puder til urnegraven og de større kranse og dekorationer til andre grave på kirkegården. Vi laver også smukke kranse til dørophæng eller til væggen/bænken/udestuen, som holder sig friske rigtig længe.

Vores dekorationsdame, Ellen, producerer de fleste af vores kranse og puder, så alt er frisklavet og med et udvalg du ikke finder andre steder. Da materialerne hun for det meste bruger er fra egenproduktion, er det mere frisk end det man kan købe de fleste steder. Ellen har stor erfaring i at lave dekorationer og kan også lave dem på forespørgsel. Blot skal man tjekke ud hvilke dage hun er i butikken. Kom og snak med hende og hør hendes bud – så tjek lige Datoer til kalenderen – hvis du mangler ideer til årets vinterkrans, dørpynt m.m. og gerne vil komme en dag, hvor Ellen er her. Du kan læse meget mere under dekorationer.

Det er tradition i mange familier at pynte gravstederne for ens kære op mod jul. Hvis man gerne vil sætte sit eget præg på pyntningen eller lave noget til ens kære, mindes man dem man har mistet. På den måde viser man at de er i ens tanker og at man ville ønske at de stadig var her. Det er ofte ved højtider man savner allermest. Derfor er det vigtigt at kunne mindes ved at besøge og pynte gravstedet. Find hos os netop den dekoration eller ingredienserne til en som du synes skal lægges hos dine kære. Vi har altid gode tilbud på bl.a. dækgran og fyrtoppe.

pynteting til kirkegården
fine hjemmelavede vinterkranse til kirkgården
mange forskellig puder til kirkegården
små billige holdbare dekorationer til gravsteder
mange flotte hjerteformede pynt til graven
diy hjerter kan også købes i butikken